Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • XGH100 Mesin Compaction Dinamis Pikeun Sale

    XGH100 Mapay-tipe mesin compaction dinamis multi-fungsi mangrupakeun generasi anyar produk multi-fungsi dirancang jeung dimekarkeun kalawan adaptability rékayasa salaku fokus.

    beurat: 26t
    Tingkat énergi ramming: 105 t.m
    Power dipeunteun: 85kW
    Laju perjalanan: 1.35km / h

  • XGH1000K Crawler Tipe Dinamis Compactor Pikeun Diobral

    XGH1000K crawler-type dynamic compactor mangrupikeun produk tingkat énergi anu profésional anu dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan perawatan yayasan skala ageung.

    beurat: 60t
    Tingkat énergi ramming: 1000 t.m
    Power dipeunteun: 247kW
    Laju perjalanan: 0.48km / h

  • XGH350 Crawler Tipe Mesin Compaction Dinamis

    XGH350 Mapay tipe mesin compaction dinamis téh cocog pikeun reclamation darat, palabuhan sarta pangwangunan darmaga, konstruksi bandara, pabrik kimia, konstruksi pembangkit listrik, konstruksi taman industri, jalan raya, konstruksi subgrade kareta jeung widang lianna.

    beurat: 33t
    Tingkat énergi ramming: 350/800t.m
    Power dipeunteun: 192kW
    Laju perjalanan: 1.2km / h

  • XGH460 mesin compaction taneuh dinamis

    The XGH460 mesin compaction taneuh dinamis téh cocog pikeun reclamation lahan, pangwangunan palabuhan sarta darmaga, konstruksi bandara, pabrik kimia, konstruksi pembangkit listrik, konstruksi taman industri, jalan raya, konstruksi subgrade kareta jeung widang lianna.

    beurat: 37.7t
    Tingkat énergi ramming: 460/1200t.m
    Power dipeunteun: 235kW
    Laju perjalanan: 1.2km / h

  • XGH600 crane compaction dinamis pikeun diobral

    Crane pemadatan dinamis tipe XGH600 dikembangkeun pikeun nyumponan kabutuhan kompaksi pondasi dina gedong-gedong luhur, pondasi munara…

    beurat: 42t
    Tingkat énergi ramming: 600/1500t.m
    Power dipeunteun: 250kW
    Laju perjalanan: 1.2km / h