Némbongkeun 1-16 hasil 33

  • 30 ton rupa bumi kasar bango XCR30 pikeun diobral

    30 ton rupa bumi kasar bango XCR30 loba dipaké pikeun ngangkat operasi di oilfields, tambang, jalan jeung konstruksi sasak, jsb.

    beurat: 27334kg
    Kapasitas angkat maksimal: 30T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 41km / h

  • Cina rupa bumi kasar bango XCR70 pikeun diobral

    Cina rupa bumi kasar bango XCR70 operasi di oilfields, tambang, jalan jeung konstruksi sasak, jsb.

    beurat: 46680kg
    Kapasitas angkat maksimal: 70T
    kakuatan mesin dipeunteun: 192/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • Borongan 35 ton rupa bumi kasar bango XCR35

    Borongan 35 ton rupa bumi kasar bango XCR35 ieu loba dipaké pikeun ngangkat operasi di oilfields, tambang, jalan jeung konstruksi sasak, jsb.

    beurat: 30582kg
    Kapasitas angkat maksimal: 35T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR100_U 100 ton rupa bumi kasar bango pikeun diobral

    XCR100_U 100 ton rupa bumi kasar bango loba dipaké pikeun ngangkat operasi di oilfields, tambang, jalan jeung konstruksi sasak, jsb.

    beurat: 54846kg
    Kapasitas angkat maksimal: 100T
    kakuatan mesin dipeunteun: 209/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 34.6km / h

  • XCR120 rupa bumi kasar bango pikeun diobral

    XCR120 rupa bumi kasar bango loba dipaké pikeun ngangkat operasi di oilfields, tambang, jalan jeung konstruksi sasak, jsb.

    beurat: 77992kg
    Kapasitas angkat maksimal: 120T
    kakuatan mesin dipeunteun: 221/2200KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 30km / h

  • XCR120_S 120t loba dipaké bango rupa bumi kasar pikeun diobral

    The XCR120_S 120t loba dipaké rupa bumi bango kasar keur diobral téh luyu pikeun ngangkat jeung transhipping barang beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak jeung tambang, jsb.

    beurat: 77992kg
    Kapasitas angkat maksimal: 120T
    kakuatan mesin dipeunteun: 221/2200KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 30km / h

  • XCR130_U rupa bumi kasar bango jeung bagian pikeun diobral

    The XCR130_U rupa bumi kasar bango jeung bagian anu luyu pikeun ngangkat sarta transhipping barang beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak jeung tambang, jsb.

    beurat: 77992kg
    Kapasitas angkat maksimal: 130T
    kakuatan mesin dipeunteun: 224/2400KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 30km / h

  • XCR30_S 30 ton rupa bumi kasar bango pikeun diobral

    The XCR30_S 30-ton rupa bumi bango kasar keur diobral cocog pikeun hoisting na transhipment objék beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 27574kg
    Kapasitas angkat maksimal: 30T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 41km / h

  • XCR30_Y 30 ton rupa bumi kasar bango ti pabrik

    The XCR30_Y 30-ton rupa bumi bango kasar tina pabrik cocog pikeun hoisting na transhipment objék beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 27574kg
    Kapasitas angkat maksimal: 30T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 41km / h

  • XCR35_BR Cina hidrolik rupa bumi kasar bango

    The XCR35_BR Cina hidrolik rupa bumi kasar bango téh cocog pikeun hoisting na transhipment objék beurat dina widang (pabrik) kayaning widang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 30582kg
    Kapasitas angkat maksimal: 35T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR35_M 35 ton rupa bumi kasar bango pikeun diobral

    The XCR35_M 35-ton rupa bumi bango cocog pikeun hoisting na transhipment objék beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 30582kg
    Kapasitas angkat maksimal: 35T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR35_S bango rupa bumi kasar leutik pikeun diobral

    Crane rupa bumi kasar leutik XCR35_S pikeun dijual cocog pikeun ngangkat sareng ngirim barang beurat di sawah (pabrik) sapertos ladang minyak sareng tambang, jsb.

    beurat: 30582kg
    Kapasitas angkat maksimal: 35T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR35_Y Cina 30 ton rupa bumi bango kasar

    The XCR35_Y Cina 30-ton rupa bumi bango kasar téh cocog pikeun hoisting na transhipment objék beurat di sawah (pabrik) kayaning widang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 30582kg
    Kapasitas angkat maksimal: 35T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR40 40-ton bango rupa bumi kasar leutik pikeun diobral

    The XCR40 40-ton rupa bumi kasar bango remen dipaké dina proyék rékayasa umum kawas situs konstruksi ...

    model: XCR40
    Kapasitas angkat maksimal: 40T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 40km / h

  • XCR55L4 55-ton bango rupa bumi kasar pikeun diobral

    The XCR55L4 55-ton rough-terrain crane sering dianggo dina proyék rékayasa umum sapertos situs konstruksi…

    beurat: 40140kg
    Kapasitas angkat maksimal: 55T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2200KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 35km / h

  • XCR55L4_BR jualan bango rupa bumi kasar

    Penjualan bango rupa bumi kasar XCR55L4_BR cocog pikeun angkat sareng transhipment barang beurat di sawah (pabrik) sapertos ladang minyak, tambang, jsb.

    beurat: 40140kg
    Kapasitas angkat maksimal: 55T
    kakuatan mesin dipeunteun: 162/2000KW / r / mnt
    Max. kagancangan perjalanan: 35km / h