Némbongkeun 1-16 hasil 68

  • 12t datar-luhur modél bango munara XGT7026-12S1

    12t flat-top tower crane model XGT7026-12S1 mangrupa salah sahiji model nu pang populerna di séri S, kusabab ngaronjat kecerdasan, kinerja, jeung kualitas.

    model: XGT7026-12S1
    beurat angkat maksimum: 12t
    Momen angkat anu dipeunteun: 250 t.m
    Jangkungna tetep: 60.5m

  • 2.9ton bango munara booming leutik XL4015L-2.9

    The XL4015L-2.9 bango munara booming leutik dilengkepan kualitas luhur jeung alat kaamanan lengkep, kalawan reliabiliti tinggi na precision tinggi.

    model: XL4015L-2.9
    beurat angkat maksimum: 2.9t
    Momen angkat anu dipeunteun: 80 t.m
    Jangkungna tetep: 39.7m

  • 8-ton konstruksi munara bango XGA6013-8S pikeun diobral

    Konstruksi munara bango XGA6013-8S mangrupakeun salah sahiji model utama produk runtuyan S, kalawan leuwih kecerdasan, kinerja hadé, sarta kualitas hadé.

    model: XGA6013-8S
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat anu dipeunteun: 100 t.m
    Jangkungna tetep: 40m

  • 8ton datar luhur munara bango XGT6015-8S

    XGT6015-8S 8ton datar luhur munara bango téh aman tur dipercaya, calakan tur canggih, héjo sarta efisien, kalawan téhnologi ramah-pamaké.

    model: XGT6015-8S
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat anu dipeunteun: 125 t.m
    Jangkungna tetep: 45m

  • Cina munara bango leutik XGT5610-6S1

    The China leutik munara bango XGT5610-6S1 mangrupakeun salah sahiji model nu pang populerna di séri S, kusabab ningkat kecerdasan, kinerja, jeung kualitas na.

    model: XGT5610-6S1
    beurat angkat maksimum: 6t
    Momen angkat anu dipeunteun: 80 t.m
    Jangkungna tetep: 40m

  • Kota ngangkat mobile munara bango XGT700A-32S

    The city lifting mobile tower crane XGT700A-32S mangrupakeun salah sahiji model nu pang populerna di séri S, kusabab kecerdasan na ningkat, kinerja, jeung kualitas.

    model: XGT700A-32S
    beurat angkat maksimum: 32t
    Momen angkat anu dipeunteun: 700 t.m
    Jangkungna tetep: 82m

  • Biaya rendah munara bango 18 ton XGT360B-18S1

    The béaya rendah munara bango 18-ton XGT360B-18S1 mangrupakeun salah sahiji model nu pang populerna di séri S, kusabab ngaronjat kecerdasan, kinerja, jeung kualitas na.

    model: XGT360B-18S1
    beurat angkat maksimum: 18t
    Momen angkat anu dipeunteun: 360 t.m
    Jangkungna tetep: 67.5m

  • harga low munara bango XGT600E-32S

    Harga murah tower crane XGT600E-32S mangrupikeun salah sahiji model anu pang populerna dina séri S, kusabab kecerdasan, kinerja, sareng kualitasna ningkat.

    model: XGT600E-32S
    beurat angkat maksimum: 32t
    Momen angkat anu dipeunteun: 600 t.m
    Jangkungna tetep: 78.8m

  • Modél XGL300-20S munara bango pikeun diobral

    Modél XGL300-20S munara bango mangrupakeun tipe anyar munara bango pikeun konstruksi.

    model: XGL300-20S
    beurat angkat maksimum: 20t
    Momen angkat anu dipeunteun: 300 t.m
    Jangkungna tetep: 55m

  • XGA5610-6S 6ton munara bango 31-56m

    XGA5610-6S tower crane mangrupikeun salah sahiji modél utama produk séri S, sareng ngenalkeun konsép desain sareng téknologi kontrol cranes treuk pikeun kahiji kalina.

    model: XGA5610-6S
    beurat angkat maksimum: 6t
    Momen angkat anu dipeunteun: 80 t.m
    Jangkungna tetep: 40m

  • XGA6012-6S diri erecting munara bango pikeun diobral

    The GA6012-6S timer erecting munara bango mangrupakeun salah sahiji model utama produk runtuyan S, kalawan leuwih kecerdasan, kinerja hadé, sarta kualitas hadé.

    model: GA6012-6S
    beurat angkat maksimum: 6t
    Momen angkat anu dipeunteun: 100 t.m
    Jangkungna tetep: 40m

  • XGA6013-6S 6-ton munara bango pikeun diobral

    Menara bango XGA6013-6S 6-ton mangrupikeun salah sahiji modél utama produk séri S, kalayan langkung intelijen, kinerja anu langkung saé, sareng kualitas anu langkung saé.

    model: XGA6013-6S
    beurat angkat maksimum: 6t
    Momen angkat anu dipeunteun: 100 t.m
    Jangkungna tetep: 40m

  • XGA6020-8S diri erecting munara bango pikeun diobral

    XGA6020-8S tower crane pikeun dijual nyaéta salah sahiji modél utama produk séri S, kalayan langkung intelijen, kinerja anu langkung saé, sareng kualitas anu langkung saé.

    model: XGA6020-8S
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat anu dipeunteun: 100 t.m
    Jangkungna tetep: 46m

  • XGA6513-8S munara bango 8-ton counterweight

    XGA6513-8S tower crane 8-ton counterweight mangrupakeun salah sahiji model utama produk runtuyan S, kalawan leuwih kecerdasan, kinerja hadé, sarta kualitas hadé.

    model: XGA6513-8S
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat anu dipeunteun: 100 t.m
    Jangkungna tetep: 46m

  • XGA6515-8S munara bango tina jangkungna 46m pikeun diobral

    The XGA6515-8S munara bango tina jangkungna 46m mangrupa salah sahiji model utama produk runtuyan S, kalawan leuwih kecerdasan, kinerja hadé, sarta kualitas hadé.

    model: XGA6515-8S
    beurat angkat maksimum: 8t
    Momen angkat anu dipeunteun: 125 t.m
    Jangkungna tetep: 46m

  • XGL140-10S 10-ton ngangkat munara bango pikeun diobral

    The XGL140-10S 10-ton ngangkat munara bango mangrupakeun-tipe anyar munara bango pikeun konstruksi.

    model: XGL140-10S
    beurat angkat maksimum: 10t
    Momen angkat anu dipeunteun: 140 t.m
    Jangkungna tetep: 39.7m