Némbongkeun 1-16 hasil 24

  • 260-ton Cina Mapay bango XGC260 pikeun dijual

    The 260-ton Mapay bango Cina XGC260 mangrupakeun generasi anyar produk Mapay bango hasil dimekarkeun sanggeus QUY260 Mapay bango.

    model: XGC260
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 260t
    Power dipeunteun: 242kW
    Panjang boom: 24-93m

  • 45 ton XGC45 mini Crane Crane pikeun dijual

    The 45-ton XGC45 mini Mapay bango teu ngan boga kinerja perbaikan ngarah industri urang tapi ogé boga operasi efisien sarta transportasi merenah.

    model: XGC45
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 45t
    Power dipeunteun: 129kW
    Panjang boom: 10-37m

  • 55 ton Crawler Crane XGC55 Pikeun Diobral

    XGC55 Crane Crane mangrupikeun generasi anyar produk crane crawler 55ton anu suksés dikembangkeun saatos crane Crane QUY55.

    beurat: 46100kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 55t
    Power dipeunteun: 155 / 153 kW
    Panjang boom: 13~52m

  • 75 ton Crawler Crane Leutik XGC75 Pikeun Diobral

    The XGC75 Crane Mapay leutik mangrupakeun generasi anyar produk Crane Mapay hasil dimekarkeun dumasar kana platform XGC55/75/85.

    beurat: 61t
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 75t
    Power dipeunteun: 155kW
    Panjang boom: 13~58m

  • Booming panjangna Mapay bango 19-76m XGC130 pikeun diobral

    Crane Crane XGC130 milik generasi anyar crane Crane. Bari nahan mangpaat barang heubeul, generasi anyar produk nempatkeun tekenan gede dina kinerja ...

    model: XGC130 / XGC130
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 130t
    Power dipeunteun: 200kW
    Panjang boom: 19-76m

  • Crawler bango 80 ton XGC85 pikeun diobral

    Crawler crane 80-ton XGC85 mangrupikeun crane crawler generasi anyar anu dumasar kana modél generasi kadua anu suksés.

    model: XGC80
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 80t
    Power dipeunteun: 200kW
    Panjang boom: 13-58m

  • Kisi booming Crawler Crane XGC88000 Diobral

    The XGC88000 kisi booming Mapay bango nyaéta modél pangkuatna diantara cranes Mapay terpadu dimekarkeun ku industri alat ngangkat global.

    beurat: 34960kg
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 25t
    Power dipeunteun: 142kW
    Volume tank hidrolik: 400L

  • XGC100A luffing jib Mapay bango pikeun diobral

    The XGC100A luffing jib Mapay bango mangrupa warisan sarta ditingkatkeun crawler bango. Biasana dianggo dina infrastruktur, konstruksi kota, sareng konstruksi kakuatan angin bantu.

    model: XGC100A
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 100t
    Power dipeunteun: 199kW
    Panjang boom: 13-61m

  • XGC12000 loba dipaké Crane Crane pikeun diobral

    The XGC12000 loba dipaké Mapay bango pikeun diobral téh cocog pikeun pangwangunan infrastruktur transportasi (subway, rail-speed tinggi, jalan, sasak jeung culvert, trestle).

    model: XGC12000
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 800t
    Power dipeunteun: 566kW
    Panjang boom: 42-150m

    m

  • XGC150 150-ton Crane Mapay jeung bagian pikeun diobral

    XGC150 150-ton Crane Crane sareng bagian-bagian mangrupikeun crane crawler anu tiasa dianggo pikeun sababaraha tugas.

    model: XGC150
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 150t
    Power dipeunteun: 206kW
    Panjang boom: 18-81m

  • XGC150-IA 150 ton Crane Crane pikeun dijual

    XGC150-IA 150 ton Crane Crane mangrupikeun generasi anyar produk Crane Crane anu suksés dikembangkeun dina dasar produk generasi kahiji.

    model: XGC150-IA
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 150t
    Power dipeunteun: 200kW
    Panjang boom: 16-76m

  • XGC15000 1000 ton Crane Crane pikeun dijual

    XGC15000 1000-ton Crane Crane nyaéta generasi anyar Cranes Crane anu hasil diwangun ku inheriting mangpaat runtuyan QUY barang.

    model: XGC15000
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 1000t
    Power dipeunteun: 641kW
    Panjang boom: 30~120m

  • XGC16000 hidrolik Mapay bango pikeun diobral

    XGC16000 hidrolik Mapay bango mangrupa ditingkatkeun Mapay bango hasil dimekarkeun dina dasar inheriting kaunggulan produk runtuyan XGC15000.

    model: 16000
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 1250t
    Power dipeunteun: 641kW
    Panjang boom: 30~120m

  • XGC180 loba dipaké Crane Crane pikeun diobral

    The XGC180 loba dipaké crawler crane mangrupakeun generasi anyar crawler cranes.

    model: XGC180
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 180t
    Power dipeunteun: 243kW
    Panjang boom: 19-82m

  • XGC25T mini Crane Mapay pikeun diobral

    The XGC25T mini Mapay bango pikeun diobral ngabogaan booming telescopic 4-bagian, panjang booming pinuh ngalegaan nyaeta 33m (10.6 ~ 33m), panjang jib nyaeta 8.15m, sarta meets sadayana radius gawé dina rentang panjang booming.

    model: XGC25T
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 25t
    Power dipeunteun: 199kW
    Max. laju slewing: 2.2r / mnt

  • XGC28000 Crane Crane kalawan luffing jib pikeun diobral

    XGC28000 Crane Crane sareng Luffing Jib mangrupikeun produk Crane Crane 2000 ton anu suksés dikembangkeun saatos Crane Crane XGC16000.

    model: XGC28000
    Max. dipeunteun kapasitas ngangkat: 2000t
    Power dipeunteun: 2 × 480 kW
    Panjang boom: 54~108m