Némbongkeun hasil single

  • XC360 Log kabayang Skidder Pikeun Sale

    XC360 Log Skidder nyaéta traktor skidding tipe roda, kalayan drive 4 roda sareng setir hidrolik, gaduh kalenturan anu saé, kecepatan jalan anu luhur sareng fitur jalan-jalan anu saé di leuweung.

    beurat: 19700kg
    Mesin mesin: Weichai WD10G240E201
    Kakuatan Mesin: 178/2200 kw/rpm
    kapindahan: 10L