Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • 14m Telescopic Forklift XC6-3514 / 3514K Pikeun Diobral

    Forklift teleskopik XC6-3514 XC6-3514K mangrupikeun alat angkat sareng penanganan multi-tujuan anu ngagabungkeun stabilitas sareng ergonomi anu luhur. mangrupakeun alat ngangkat jeung nanganan multi-tujuan anu ngagabungkeun stabilitas jeung ergonomics tinggi, sarta cocog pikeun rupa-rupa lingkungan penanganan bahan.

    model: XC6-3514/3514K
    Max.lift kapasitas: 3500kg
    Ngangkat jangkungna: 13700mm
    Power dipeunteun: 70kW

  • 17m Telescopic Handler XC6-4517K pikeun dijual

    Pawang teleskopik XC6-4517K mangrupikeun produk wawakil ti séri K kami forklift teleskopik. Produk ieu dilengkepan ku mesin Cummins impor anu kuat sareng dipercaya sareng axles impor sareng kotak gear pikeun drive stabil. Rem baseuh hidrolik pinuh diadopsi pikeun mastikeun kasalametan nyetir.

    model: XC6-4517K
    Max.lift kapasitas: 4500kg
    Ngangkat jangkungna: 16700mm
    Power dipeunteun: 74.9 / 82 kW

  • 3 Ton Telehandler XC6-3006K Pikeun Diobral

    Telehandler XC6-3006K 3 ton mangrupikeun produk forklift teleskopik domestik kalayan tingkat kontrol anu luhur, kaamanan sareng efisiensi.

    model: XC6-3006K
    Total Beurat: 7250kg
    Ngangkat jangkungna: 6200mm
    Power dipeunteun: 90kW

  • 3 Ton Telescopic Handler XC6-3007K

    The XC6-3007K 3ton telescopic Handler mangrupakeun produk telehandler domestik jeung gelar luhur kontrol calakan, kaamanan jeung efisiensi.

    model: XC6-3007K
    Max.lift kapasitas: 3000kg
    Ngangkat jangkungna: 6950mm
    Power dipeunteun: 90kW

  • 3.5 Ton Telehandler XC6-3507 pikeun dijual

    Telehandler XC6-3507 3.5ton mangrupikeun alat angkat sareng penanganan multi-tujuan anu ngagabungkeun stabilitas sareng ergonomi anu luhur, sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan penanganan bahan.

    model: XC6-3507
    Total Beurat: 7850kg
    Ngangkat jangkungna: 7150mm
    Power dipeunteun: 70kW