Némbongkeun hasil single

  • 1.5 Ton Electric Stacker Forklift XCS-P15

    XCS-P15 mangrupikeun forklift stacker palet leutik kalayan beban 1.5 ton, anu gampang sareng nyaman dioperasikeun.

    Beban Kapasitas: 1500kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 120 / 1484 / 1231mm
    Max. jangkungna angkat: 2900 / 3400mm
    Jinis batré: batré litium