Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • XC740K Leutik Skid Steer Loader

    The skid steer loader leutik XC740K bisa hadé adaptasi jeung operasi spasi sempit tur mangrupakeun alat idéal pikeun pangwangunan jalan.

    model: XC740K
    Beban ember: 0.45m³
    Dipeunteun beban: 750kg
    Power dipeunteun: 36.8kW
    Total beurat: 3140kg

  • XC750K Anyar Skid Steer Loader

    XC750K nyaéta generasi anyar K séri kakuatan tinggi sedeng-ukuran skid steer.

    model: XC750K
    Beban ember: 0.45m³
    Dipeunteun beban: 900kg
    Power dipeunteun: 50 / 50.2 kW
    Total beurat: 3400kg

  • XC760K Skid Steer Loader Pikeun Diobral

    XC760K skid steer loader teh skid steer loader produk panganyarna pikeun dijual kalawan béaya rendah pamakéan sarta kauntungan ékonomi signifikan.

    model: XC760K
    Beban ember: 0.6m³
    Dipeunteun beban: 1080kg
    Power dipeunteun: 61.3kW
    Total beurat: 3450kg

  • XC770K Skid Steer Lagu Loader

    XC770K mangrupikeun beban setir skid tugas beurat. The skid steer track loader ngadopsi mesin kakuatan tinggi, anu ningkatkeun aliran sadaya mesin sareng nyumponan sarat langkung seueur alat. Utamana dianggo pikeun kaayaan kerja anu beurat sapertos pasar panyabutan salju domestik sareng pangropéa kota.

    model: XC770K
    Beban ember: 0.6m³
    Dipeunteun beban: 1250kg
    Power dipeunteun: 74.9kW
    Total beurat: 3700kg