Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • 1.5 Ton Mini Electric Usuk Forklift XCC-LW15

    XCC-LW15 mini Usuk forklift dijieunna tina bahan elastis ramah lingkungan pikeun ngawujudkeun operasi nyaman jeung insulasi alus tur damping sarta ngaoptimalkeun kanyamanan operator urang.

    Beban Kapasitas: 1500kg
    Ukuran garpu: 47 / 160 / 1150mm
    Max. jangkungna angkat: 115mm
    Jinis batré: batré litium

  • 2 Ton Portabel Usuk Listrik Forklift XCC-LW20

    Forklift Usuk portabel XCC-LW20 didamel tina bahan elastis anu ramah lingkungan pikeun ngawujudkeun operasi anu nyaman sareng insulasi anu saé sareng damping sareng ngaoptimalkeun kanyamanan operator.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Ukuran garpu: 47 / 160 / 1150mm
    Max. jangkungna angkat: 115mm
    Jinis batré: batré litium

  • Leumpang Tukangeun Electric Pallet Forklift XCC-PW20

    XCC-PW20 2 ton listrik walk balik forklift adopts kualitas luhur jeung komponén-kelas dunya jeung téhnologi, sarta pohara kalapa di pasar.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Ukuran garpu: 60 / 173 / 1150mm
    Max. jangkungna angkat: 125mm
    Jinis batré: batré asam Plumbic

  • Loba Dipaké Pallet Forklift XCC-P20 Pikeun Diobral

    XCC-P20 loba dipaké forklift pikeun diobral dijieunna tina bahan elastis ramah lingkungan pikeun ngawujudkeun operasi nyaman jeung insulasi alus tur damping sarta ngaoptimalkeun kanyamanan operator urang.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Ukuran garpu: 55 / 173 / 1150mm
    Max. jangkungna angkat: 120mm
    Jinis batré: batré asam Plumbic