Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • 1.2 Ton Nangtung Usuk Stacker Forklift XCS-P12

    XCS-P12 stand up palet forklift cocog pikeun operasi tumpukan tingkat sedeng kalayan beban 1200kg. Cai mibanda tihang lega, beban ngangkat tinggi, sarta pisibilitas alus.

    Beban Kapasitas: 1200kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 120 / 1484 / 1634mm
    Max. jangkungna angkat: 2900 / 3200mm
    Jinis batré: batré litium

  • 1.5 Ton Gudang Stand-up ngahontal Forklift XCF-PG15

    The XCF-PG15 gudang stand-up jangkauan forklift adopts steering listrik sarta sistem AC, diimpor drive na steering motor, DIN baku batré kapasitas badag.

    Beban Kapasitas: 1500kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1420mm
    Max. jangkungna angkat: 5000mm
    Jinis batré: batré litium

  • 1.6 Ton Éléktrik Jangkauan Forklift XCS-P16

    The XCS-P16 mangrupakeun 1.6ton-kinerja tinggi jangkauan listrik forklift Powered by design ergonomic jeung téhnologi inovatif.

    Beban Kapasitas: 1600kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1820mm
    Max. jangkungna angkat: 5500mm
    Jinis batré: batré litium

  • 2 Ton Leutik Electric Forklift XCS-P20 Pikeun Diobral

    XCS-P20 mangrupikeun forklift palet listrik kinerja tinggi anu didamel ku desain ergonomis sareng téknologi inovatif.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1520mm
    Max. jangkungna angkat: 4600mm
    Jinis batré: batré litium

  • 2 Ton Nangtung-up Jangkauan Forklift XCF-PG20

    The XCF-PG20 nangtung-up jangkauan forklift adopts steering listrik sarta sistem AC, diimpor drive na steering motor, DIN baku batré kapasitas badag.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1420mm
    Max. jangkungna angkat: 5000mm
    Jinis batré: batré litium

  • Listrik Nangtung Ngahontal Forklift XCF-PG25

    XCF-PG25 stand up jangkauan forklift adopts steering listrik sarta sistem AC, diimpor drive na steering motor, DIN baku batré kapasitas badag.

    Beban Kapasitas: 2500kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1420mm
    Max. jangkungna angkat: 5000mm
    Jinis batré: batré litium

  • Diuk Turun Electric stacker Forklift XCF-PSG16

    XCF-PSG16 diuk turun forklift boga kinerja alus teuing jeung konfigurasi tinggi. Kapasitas beban dipeunteun nyaéta 1600kg sareng jangkungna angkat maksimum nyaéta 5000mm.

    Beban Kapasitas: 1600kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1420mm
    Max. jangkungna angkat: 5000mm
    Jinis batré: batré litium

  • Loba dipaké Ride-on Electric Forklift XCF-PSG20

    XCF-PSG20 loba dipaké numpak-on forklift listrik boga kinerja alus teuing jeung konfigurasi tinggi. Kapasitas beban dipeunteun nyaéta 2000kg.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Jangkungna Angkat Gratis: 1420mm
    Max. jangkungna angkat: 5000mm
    Jinis batré: batré litium