Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • ZL20E 2ton Mini Underground kabayang Loader

    ZL20E 2ton mini wheel loader mangrupakeun loader profésional dirancang pikeun kaayaan kerja tina mesin bawah tanah.

    model: ZL20E
    Type: Loader jero taneuh
    Beurat operasi: 6300kg
    Beban ember: 1m³
    Power dipeunteun: 66.2kW

  • ZL30E kabayang loader 1.8m³ LIPI Underground Loader

    ZL30E wheel loader mangrupakeun 1.8m³ LIPI loader husus cocog pikeun operasi jero taneuh, nu bisa minuhan kaperluan kaayaan kerja kasar.

    model: ZL30E
    Type: Loader jero taneuh
    Beurat operasi: 10800kg
    Beban ember: 1.8m³
    Power dipeunteun: 92kW

  • ZL50E RC kabayang loader 5 Ton Pertambangan loader

    The ZL50E 5ton rc wheel loader dirancang husus pikeun operasi jero taneuh. Éta tiasa nyumponan kabutuhan operasi di lingkungan anu parah.

    model: ZL50E
    Type: Loader jero taneuh
    Beurat operasi: 18500kg
    Beban ember: 12.5m³
    Power dipeunteun: 162kW