Némbongkeun hasil single

  • Liquefied Gas alam loader LW500KV-LNG

    LW500KV-LNG loader gas alam liquefied nyaéta generasi kaopat tina LNG loader, kalawan susunan silinder gas ngarah di dunya jeung téhnologi nguntungkeun lianna.

    model: LW500KV-LNG
    Type: LNG loader
    Beurat operasi: 17500kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 5000kg
    Power dipeunteun: 162kW