Némbongkeun sakabéh hasil 6

  • 1.5ton Balance Forklift XCB-P15 XCB-L15 Pikeun Diobral

    Forklift XCB-P15 XCB-L15 nampilkeun terobosan kana watesan desain gaya dina industri forklift kalayan penampilan struktural anu unik sareng énggal.

    Beban Kapasitas: 1500kg
    Beurat operasi: 3040kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)

  • 2ton Electric Counterbalance Forklift XCB-P20 / L20

    2ton XCB-L20/P20 counterbalance forklift listrik nampilkeun terobosan kana watesan desain gaya dina industri forklift kalayan penampilan struktural anu unik sareng anyar.

    Beban Kapasitas: 2000kg
    Beurat operasi: 4010kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)

  • 3.5T Electric Forklift XCB-P35 / XCB-L35 sertifikasi CE

    XCB-P35 / L35 3.5 ton frorklift listrik sareng Sertifikasi CE nampilkeun terobosan kana watesan desain gaya dina industri forklift.

    Beban Kapasitas: 3500kg
    Beurat operasi: 5080kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)

  • Kasaimbangan listrik Forklift XCB-L18 / P18 Diobral

    1.8ton XCB-L18 / P18 forklift listrik nampilkeun terobosan kana watesan desain gaya dina industri forklift kalayan penampilan struktural anu unik sareng anyar.

    Beban Kapasitas: 1800kg
    Beurat operasi: 3200kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)

  • XCB-L30 / P30 3 Ton Electric Forklift Pikeun Diobral

    XCB-L30 / P30 3 ton forklift listrik pikeun dijual nampilkeun terobosan kana watesan desain gaya dina industri forklift kalayan penampilan struktural anu unik sareng anyar.

    Beban Kapasitas: 3000kg
    Beurat operasi: 5010kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)

  • Forklift XCB-P25/L25 Jeung Asam Plumbic Jeung Batré Litium

    XCB-P25/L25 forklift listrik kalawan asam plumbic sarta batré litium dirancang pikeun operasi gampang tur merenah.

    Beban Kapasitas: 2500kg
    Beurat operasi: 4020kg
    Max. jangkungna angkat: 3000mm
    Modeu kakuatan: Batré asam Plumbic (XCB-P)/Batre litium (XCB-L)