Némbongkeun 1-16 hasil 48

  • 1 Ton Leutik kabayang loader LW156FV pikeun diobral

    LW156FV mangrupakeun tilu-tahap produk wheel loader leutik, dilengkepan hiji dikawasa sacara éléktronik tegangan tinggi mesin common rail Cina III.

    model: LW156FV
    Beban nu Dipeunteun: 1100kg
    Beurat operasi: 4550kg
    Beban ember: 0.7m³
    Power dipeunteun: 55kW

  • 10ton Badag kabayang loader LW1000KN Pikeun Sale

    LW1000KN 10 ton wheel loader badag nyaéta generasi panganyarna produk kalawan tingkat canggih internasional.

    model: LW1000KN
    Beban nu Dipeunteun: 10000kg
    Beurat operasi: 35000kg
    Beban ember: 5.5m³
    Power dipeunteun: 298kW

  • 14ton Giant Wheel Loader LW1400KN Pikeun Diobral

    LW1400KN buta roda loader teh tonnage loader pangbadagna di Cina. Cai mibanda struktur padet, kakuatan kuat, stabilitas jeung reliabilitas, kaamanan sarta kanyamanan, hemat energi jeung efisiensi tinggi.

    model: LW1400KN
    Beban nu Dipeunteun: 14000kg
    Beurat operasi: 53000kg
    Beban ember: 7m³
    Power dipeunteun: 418kW

  • 2 Ton Mini kabayang loader LW200KV Harga Pabrik

    LW200KV mini wheel loader geus ditingkatkeun tina produk bari ngajaga penampilan jeung kaunggulan pabrik K runtuyan loader.

    model: LW200KV
    Beban nu Dipeunteun: 2000kg
    Beurat operasi: 6300kg
    Beban ember: 1.1m³
    Power dipeunteun: 66.2kW

  • 2 Ton Leutik kabayang loader LW200FV Factory Harga

    LW200HV wheel loader leutik geus ditingkatkeun tina produk bari ngajaga penampilan jeung kaunggulan pabrik K runtuyan loader.

    model: LW200HV
    Beban nu Dipeunteun: 2000 ~ 2100kg
    Beurat operasi: 6500 ~ 6600kg
    Beban ember: 1.1m³
    Power dipeunteun: 65kW

  • 2 Ton kabayang loader LW200FV pikeun diobral

    LW200FV 2 ton wheel loader loba dipaké dina infrastruktur, sanitasi, lahan pertanian, renovasi jalan, palabuhan, yard angkutan barang jeung tempat séjén.

    model: LW200FV
    Beban nu Dipeunteun: 1700kg
    Beurat operasi: 6400kg
    Beban ember: 1.2m³
    Power dipeunteun: 65kW

  • 3.2 m³ LIPI beban kabayang Loader LW550HV

    The 3.2 m³ LIPI beban LW550HV wheel loader mangrupa produk ditingkatkeun jeung ningkat dimekarkeun dina dasar LW500HV.

    model: LW5500HV
    Beban nu Dipeunteun: 5500kg
    Beurat operasi: 18100 ± 300kg
    Beban ember: 3.2m³
    Power dipeunteun: 170kW

  • 6 Ton Electric Control as Box kabayang Loader

    LW600E 6 ton kontrol listrik kotak as roda loader mangrupakeun long-wheelbase, produk beurat-tugas kalayan operasi gampang tur efisien.

    model: LW600E
    Beban nu Dipeunteun: 5800kg
    Beurat operasi: 18850kg ± 300kg
    Beban ember: 3.5m³
    Power dipeunteun: 170kW

  • 6t Medium Wheel Loader XC968 Pikeun Diobral

    The XC968 calakan sedeng tonnage wheel loader boga kinerja canggih tur dipercaya, hemat energi, efisiensi tinggi, kanyamanan sarta genah.

    model:  XC968
    Beban nu Dipeunteun: 6000kg
    Beurat operasi: 21650kg
    Beban ember: 3.5m³
    Power dipeunteun: 1798kW

  • 7t Wheel Loader XC978 Jeung Ban Pikeun Sale

    7 ton XC978 calakan roda loader kalawan ban alus boga kinerja canggih tur dipercaya, hemat energi, efisiensi tinggi, kanyamanan sarta genah.

    Beban nu Dipeunteun: 7000kg
    Beurat operasi: 23500kg
    Beban ember: 4.2m³
    Power dipeunteun: 226kW

  • 8ton badag kabayang loader LW800HV Pikeun Sale

    LW800HV wheel loader badag teh loader pikaresep pikeun produksi palabuhan utama, tambang, konstruksi rékayasa, logistik ect.

    model: LW800HV
    Beban nu Dipeunteun: 8000kg
    Beurat operasi: 25500kg
    Beban ember: 4.5m³
    Power dipeunteun: 250kW

  • Wheel Loader pangalusna 3.5ton LW350KN Pikeun Sale

    LW350KN wheel loader pangalusna, ditingkatkeun dumasar kana tipe klasik LW300KN, mangrupakeun tipe long-wheelbase kalawan sistem loyog jeung dioptimalkeun jeung pagelaran ditingkatkeun.

    model: LW350KN
    Beban nu Dipeunteun: 3500kg
    Beurat operasi: 11200kg
    Beban ember: 2m³
    Power dipeunteun: 105kW

  • Cina Sedeng 7ton kabayang loader LW700HV

    Dumasar pangabutuh customer, Cina sedeng kabayang loader LW700HV kabayang loader adopts tetep variabel sistem hidrolik, sarta sakabeh téhnologi mesin aya dina tingkat ngarah.

    model: LW700HV
    Beban nu Dipeunteun: 7000kg
    Beurat operasi: 23500kg
    Beban ember: 4.2m³
    Power dipeunteun: 210kW

  • Cina Wheel Loader LW186FV Pikeun Sale

    Cina wheel loader LW186FV mangrupakeun timer dimekarkeun tilu-tahap loader kalawan kakuatan kuat, efisiensi luhur sarta adaptability lingkungan kuat.

    model: LW186FV
    Beban nu Dipeunteun: 1400kg
    Beurat operasi: 5200kg
    Beban ember: 1m³
    Power dipeunteun: 78kW

  • Kompak Wheel Loader LW550FN Pikeun Diobral

    LW550FN kompak wheel loader mangrupakeun sedeng jeung model wheelbase panjang ditingkatkeun dina dasar LW500FN kalawan kinerja ditingkatkeun.

    model: LW550FN
    Beban nu Dipeunteun: 5300kg
    Beurat operasi: 17000kg
    Beban ember: 3m³
    Power dipeunteun: 162kW

  • Calakan Wheel Loader XC948 Jeung Bagian Pikeun Diobral

    XC948 wheel loader boga rarancang penampilan industri streamlined anyar, penampilan geulis tur suku cadang kualitas luhur.

    model:  XC948
    Beban nu Dipeunteun: 4000kg
    Beurat operasi: 15300kg
    Beban ember: 2.4m³
    Power dipeunteun: 149kW