Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • Brand New Pertambangan roda bulldozer DL560 pikeun dijual

    DL560 brand anyar kabayang buldoser teh produk generasi panganyarna kalawan tingkat canggih internasional, tur mangrupakeun pilihan kahiji pikeun palabuhan sarta Pertambangan badag.

    model: DL560
    Beurat operasi: 47000kg
    daya dipeunteun: 418kW
    Kapasitas Shovedl: 10.0㎡

  • DL210KV Pertambangan kabayang Dozer Pikeun Sale

    Dozer roda DL210KV mangrupikeun produk dewasa sareng dipercaya anu dirancang sareng dikembangkeun dumasar kana platform struktural LW500KN. Eta geus pinuh diverifikasi di pasar jeung boga kinerja pasar alus. Cai mibanda ciri hemat energi, efisiensi tinggi, reliabiliti, panyalindungan lingkungan, kanyamanan sarta pangropéa merenah.

    model: DL210KN
    Beurat operasi: 18300kg
    daya dipeunteun: 178kW
    Max.gaya traction: 146kN

  • Pertambangan Bulldozer DL350 kabayang Dozer Pikeun Sale

    Bulldozer pertambangan DL350 mangrupikeun produk generasi panganyarna kalayan tingkat canggih internasional, anu ngeusian kosong buldoser roda domestik.

    model: DL350
    Beurat operasi: 29500kg
    daya dipeunteun: 261kW
    Kapasitas Shovedl: 6.88㎡

  • Kabayang Bulldozer DL210KN 16 Ton Pikeun Sale

    Bulldozer kabayang DL210KV boga ciri hemat energi, efisiensi tinggi, reliabiliti, panyalindungan lingkungan, kanyamanan sarta pangropéa merenah.

    model: DL210KN
    Dozer Max.lift jangkungna: 1000mm
    Dozer Max.jero motong: 380mm
    gaya tarik max: 136kN
    Kamampuhan nanjak: 30 °