Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • 18 Ton Batu Loader Forklift LW500KV-T18

    LW500KV-T18 batu garpu loader mangrupakeun parabot husus dikembangkeun pikeun sagala rupa pertambangan batu jeung mindahkeun operasi. Saatos desain dioptimalkeun, éta tiasa beban garpu dugi ka 18 ton bahan.

    model: LW500KV-T18
    Type: Pamuat batu
    Beurat operasi: 21000kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 18000kg
    Power dipeunteun: 162kW

  • 25 Ton garpu loader LW600KV-T25 Pikeun Pertambangan Batu

    LW600KV-T25 batu garpu loader mangrupakeun parabot husus dikembangkeun pikeun sagala rupa pertambangan batu jeung mindahkeun operasi.

    model: LW600KV-T25
    Type: Pamuat batu
    Beurat operasi: 28500kg
    Beban Bukét: 25000kg
    Power dipeunteun: 178kW