Némbongkeun sakabéh hasil 7

  • Clamp loader Ladang Equipment LW550FNJ

    Clamp Loader Farm Equipment LW550FNJ mangrupakeun runtuyan grabber kai jeung produk tas grabber dikembangkeun pikeun kaperluan béda konsumén.

    model: LW550FNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 17700kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 5000kg
    Power dipeunteun: 162kW

  • Clamp Loader LW330KNJ 3ton Wheel Loader

    LW330KNJ clamp loader mangrupakeun runtuyan grabber kai jeung tas grabber produk dimekarkeun pikeun kaperluan differentiated konsumén.

    model: LW330KNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 11220kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 3000kg
    Power dipeunteun: 92kW

  • Clamp Loader ZL50GNJ Log Grab kabayang Loader

    ZL50GNJ Clamp Loader mangrupakeun runtuyan grabber kai jeung tas grabber wheel loader produk dikembangkeun pikeun kaperluan differentiated konsumén.

    model: ZL50GNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 17900kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 5000kg
    Power dipeunteun: 162kW

  • Hareup kabayang loader LW600KNJ clamp loader

    The LW600KNJ Front Wheel Loader mangrupakeun runtuyan grabber kai jeung produk tas grabber dirancang pikeun minuhan kabutuhan rupa-rupa konsumén.

    model: LW600KNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 17800kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 6000kg
    Power dipeunteun: 178kW

  • Badag kabayang loader LW800KNJ clamp loader

    LW800KNJ wheel loader badag nyaéta beurat-tugas,-efisiensi tinggi 8-ton loader taliti dibuka ngagunakeun platform ngembangkeun internasional.

    model: LW800KNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 28500kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 8000kg
    Power dipeunteun: 261kW

  • LW1100KNJ Clamp Wheel Loader Jeung Grapple

    LW1100KNJ wheel loader mangrupakeun modél utama loader badag-tonnage kalawan log grapple, ngarah ngembangkeun industri domestik.

    model: LW1100KNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 35300kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 11000kg
    Power dipeunteun: 291kW

  • Loba Dipaké Wheel Loader LW700KNJ Clamp Loader

    LW700KNJ loba dipaké wheel loader dumasar kana téhnologi platform global ekslusif, nu hemat energi, efisien, dipercaya, nyaman jeung maintainable.

    model: LW700KNJ
    Type: Clamp loader
    Beurat operasi: 23800kg
    Kapasitas loading dipeunteun: 7000kg
    Power dipeunteun: 226kW