Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • WZ30-25 2.5 Ton Backhoe Loader

    WZ30-25 backhoe loader mangrupikeun mesin konstruksi multi-fungsi anu ngahijikeun penggalian sareng beban, anu tiasa nyumponan sababaraha syarat padamelan.

    model: WZ30-25
    Type: Hareup tungtung loader
    Kapasitas ember (numpuk): 1.0m³
    Kapasitas tukang gali: 0.3m³
    Izin Dumping: 2650mm
    Dumping ngahontal: 930mm

  • XC870HK Backhoe Loader Leutik

    XC870HK mangrupakeun backhoe loader anyar ti séri K. Éta ningkatkeun kanyamanan, kaamanan, pangropéa, réliabilitas, kaamanan, sareng éféktivitas biaya.

    model: XC870HK
    Beban ember: 1.0m³
    Dipeunteun beban: 2500kg
    Power dipeunteun: 74.9 / 82 kW
    Total beurat: 8200kg

  • XC870K Backhoe Loader Hareup Tungtung Loader

    XC870K mangrupikeun backhoe loader séri K anu nembé diluncurkeun. Ieu salajengna ngaronjatkeun kanyamanan produk, kaamanan, maintainability, reliabilitas, kaamanan jeung ékonomi.

    model: XC870K
    Beban ember: 1.0m³
    Dipeunteun beban: 2500kg
    Power dipeunteun: 70/74/74.9/82kW
    Total beurat: 7600kg