Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • 21m telescopic booming karya hawa wahana XGS5080JGKQ6

    The telescopic boom karya hawa wahana XGS5080JGKQ6 boga efisiensi tinggi, rentang operasi lega sarta jangkungna maksimum nepi ka 21.6 méter.

    model: XGS5080JGKQ6
    jangkungna Max.working: 21.6m
    dimensi: 7600 * 2220 * 3300mm
    power: 88kW

  • GKS18 18m telescopic booming kandaraan gawé hawa

    The GKS18 telescopic boom kandaraan gawé hawa boga efisiensi tinggi, rentang operasi lega sarta jangkungna maksimum nepi ka 17.8 méter.

    model: XGS5041JGKJ6
    jangkungna Max.working: 17.8m
    dimensi: 5995 × 2070 x 2950 mm
    power: 85kW

  • GKZ12 12m articulating booming alat hawa pikeun dijual

    The GKZ12 articulating booming alat hawa adopts dua-bagian struktur panangan tilepan, jangkungna gawé maksimum nyaéta 12.4 méter.

    model: XGS5042JGKJ6
    jangkungna Max.working: 12.4m
    dimensi: 5995 * 2000 * 2980mm
    power: 85kW

  • GKZ9 9m articulating booming alat hawa

    The GKZ9 articulating booming alat hawa adopts dua-bagian struktur panangan tilepan, jangkungna gawé maksimum nyaéta 9.8 méter.

    model: XGS5030JGKJ6
    jangkungna Max.working: 9.8m
    dimensi: 4945 * 1700 * 2670mm
    power: 85kW

  • XGS5045JGKJ6 hibrid booming kandaraan gawé hawa

    The XGS5045JGKJ6 hibrid booming kandaraan gawé hawa boga struktur kompak, ukuran nyetir leutik, parameter operasi badag sarta efisiensi tinggi.

    model: XGS5045JGKJ6
    jangkungna Max.working: 23m
    Ukuran kaayaan nyetir: 5996 * 2090 * 2850mm
    Dipeunteun beban: 200kg

  • XGS5100JGKQ6 hibrid booming angkat kandaraan gawé hawa

    The XGS5100JGKQ6 hibrid booming angkat kandaraan gawé hawa boga struktur kompak, ukuran nyetir leutik, parameter operasi badag sarta efisiensi tinggi.

    model: XGS5100JGKQ6
    jangkungna Max.working: 28m
    Ukuran kaayaan nyetir: 8150 * 2350 * 3400mm
    Dipeunteun beban: 200kg

  • XGS5121JGKD6 insulated booming kandaraan gawé hawa

    The XGS5121JGKD6 insulated booming kandaraan gawé hawa adopts dua-bagian struktur panangan tilepan, jangkungna kerja maksimum nyaéta 18.2 méter.

    model: XGS5121JGKD6
    jangkungna Max.working: 18.2m
    Ukuran kaayaan nyetir: 8350 * 2465 * 3580mm
    beurat angkat maksimum: 454kg

  • XGS5180JGKZ6 insulated booming treuk karya hawa

    The XGS5180JGKZ6 insulated booming treuk karya hawa adopts dua-bagian struktur panangan tilepan, jangkungna kerja maksimum nyaéta 25.2 méter.

    model: XGS5180JGKZ6
    jangkungna Max.working: 25.6m
    Ukuran kaayaan nyetir: 10335 * 2496 * 3995mm
    beurat angkat maksimum: 454kg