Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 2ton flatbed wrecker pikeun dijual

    The flatbed wrecker dilengkepan alat kayaning ngangkat, towing jeung back-loading, sarta bisa ngalaksanakeun "hiji-ka-dua" nyalametkeun.

    Modél chassis: JX1041TG26
    Massa total maksimum: 4495kg
    Wheelbase: 3360mm
    Panjang tali kawat: 25m

  • XGS5250TQZZ6 booming jeung aisan wrecker terpadu

    The XGS5250TQZZ6 ngarojong tur crane digabungkeun wrecker dilengkepan alat ngangkat, towing sarta ngangkat, nu bisa adaptasi jeung kaayaan nyalametkeun jalan kompléks.

    model: XGS5250TQZZ6
    Massa total maksimum: 25000kg
    Wheelbase: 5825 + 1350mm
    Massa angkat maksimum: 16000kg

  • XGS5420TQZZ6 Booming jeung aisan dipisahkeun tipe wrecker

    The XGS5420TQZZ6 booming na aisan dipisahkeun tipe wrecker bisa dipaké pikeun nyalametkeun kandaraan badag nu gulung leuwih, ragrag kana ditchor kaluar jalan.

    model: XGS5420TQZZ6

    Massa total maksimum: 42000kg

    Wheelbase: 2100 + 4600 + 1350mm

    Massa angkat maksimum: 26000kg