Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 8m³ treuk mixer semén NXG5250GJBN5 pikeun dijual

    The NXG5250GJBN5 8m³ treuk mixer semén, pinuh dioptimalkeun Pergaulan wilah, nyoco gancang, leuwih seragam campur kode, sarta ngurangan cleaner.

    model: NXG5250GJBN5
    Max. Laju: 73km / h
    GVW: 25000kg
    Jenis Girang: 6 × 4

  • G4805E Sinotruk treuk mixer pikeun diobral

    Generasi anyar "V7 séri" G4805E Sinotruk treuk mixer pikeun diobral boga nyoco gancang, campur leuwih seragam jeung discharging cleaner.

    model: G4805E
    daya dipeunteun: 251kW
    beurat curb: 14270kg
    Jenis Girang: 8 × 4

  • NXG5250GJBW3 10m³ treuk mixer pikeun dijual

    Truk mixer NXG5250GJBW3 10m³, bilah pencampur anu dioptimalkeun pinuh, tuang langkung gancang, campuran langkung seragam, sareng pembuangan anu langkung bersih.

    model: NXG5250GJBW3
    Max. Laju: 92km / h
    GVW: 39100kg
    Jenis Girang: 6 × 4