Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • XZJ5311JQJZ6 truss sasak inspeksi treuk

    Truk pamariksaan sasak truss XZJ5311JQJZ6 mangrupikeun kendaraan khusus, anu nyayogikeun platform kerja pikeun jalma nalika damel.

    model: XZJ5311JQJZ6
    Total beurat: 31000kg
    Ukuran sakabéh: 12220 * 2550 * 3995mm
    Max. rentang kerja horizontal: 20m

  • XZJ5317JQJD4 handapeun treuk pamariksaan sasak

    The XZJ5317JQJD4 panangan tilepan handapeun treuk inspeksi sasak mangrupakeun kandaraan husus, nu nyadiakeun platform gawé pikeun jalma bari digawé.

    model: XZJ5317JQJD4
    Total beurat: 31000kg
    Ukuran sakabéh: 12000 * 2500 * 3980mm
    Max. rentang kerja horizontal: 18m