Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • 8 × 4 Suluh panyalindungan lingkungan dump treuk

    G7 séri 8 × 4 Suluh panyalindungan lingkungan dump treuk anu kuat, dipercaya jeung awét, sarta boga waragad pangropéa low dina periode engké.

    model: LDLWA11
    Ukuran pigura: 300×80×(8+5)mm
    Wheelbase: 1950 + 2400 + 1400mm
    Jenis Girang: 8 × 4

  • NXG3250D2WC 6 × 4 dump treuk pikeun diobral

    The NXG3250D2WC 6 × 4 dump treuk pikeun diobral dirancang pikeun keusik, batu, bijih, bubuk bijih, bubuk beusi, slag konstruksi sarta beban béda lianna.

    model: NXG3250D2WC
    Total beurat: 41500kg
    Gemblengna diménsi: 8420 × 2500 × 3670mm
    Jenis Girang: 6 × 4

  • XGA3310D2KE 8 × 4 dump treuk pikeun diobral

    The XGA3310D2KE dump treuk dirancang pikeun keusik, batu, bijih, bubuk bijih, bubuk beusi, slag konstruksi sarta beban béda lianna.

    model: XGA3310D2KE
    Total beurat: 65000kg
    Ukuran sakabéh: 10855 × 2550 × 3450mm
    Jenis Girang: 8 × 4