Némbongkeun sakabéh hasil 2

  • ZQS125-5 5 ton lancah bango pikeun diobral

    The ZQS125-5 5 ton lancah bango utamana dipaké pikeun operasi di tempat kalawan spasi leutik dimana cranes badag teu bisa deployed.

    model: ZQS125-5
    Max.lifting moment: 100kN.m
    Max. Angkat kapasitas: 5500kg
    Max.lifting jangkungna: 17.2m

  • ZQS200-6 8 ton lancah bango pikeun diobral

    The ZQS200-6 8 ton lancah bango pikeun dijual utamana dipaké pikeun operasi di tempat kalawan spasi leutik dimana cranes badag teu bisa deployed.

    model: ZQS200-6
    Max.lifting moment: 160kN.m
    Max. Angkat kapasitas: 8050kg
    Max.lifting jangkungna: 21.8m