Némbongkeun hasil single

  • JMC traktor treuk JH476 pikeun diobral

    Treuk traktor JMC JH476 mangrupikeun treuk beurat gaya Éropa. Bisa dipercaya jeung awét. Aman, calakan sareng nyaman pikeun nyetir.

    model: JH476
    PxLxT: 5925 * 2550 * 3520 (3610) mm
    Wheelbase: 3600mm