Némbongkeun sakabéh hasil 4

  • treuk lampu JMC Mawa Blue lauk paus pikeun diobral

    Treuk lampu JMC mawa Paus Biru mangrupikeun treuk lampu merek biru panggedéna. Dasar kabayang ngaronjat tina 1604 ka 1805.

    model: Mawa lauk paus biru
    beurat: 7000kg
    Base kabayang: 1805mm
    Payload sabenerna: 3735 (baris tunggal) 3690 (satengah baris)

  • Truk lampu JMC Carrying Plus JX493 pikeun dijual

    Truk lampu JMC Carrying Plus mangrupikeun treuk lampu nasional anu diperkuat anu sacara komprehensif ningkatkeun kinerja dumasar kana versi biasa, anu éfisién sareng awét.

    model: Mawa PlusJX493
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 3360mm
    engine: JX493FGT

  • JMC Shunda 4D25 treuk lampu leutik pikeun diobral

    The JMC Shunda (4D25) treuk lampu leutik pikeun diobral boga wheelbase pondok, radius péngkolan leutik sarta konsumsi bahan bakar low, nu cocog pisan pikeun transportasi distribusi urban.

    model: Shunda (4D25)
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 2800mm
    engine: JX4D25A6H

  • JMC treuk lampu leutik ShunweiD20 pikeun diobral

    Truk lampu leutik JMC Shunwei dilengkepan mesin Tengbao 2.5L, sareng kapasitas ngahemat bahan bakar na parantos ngahontal tingkat anu unggul di industri.

    model: ShunweiD20
    Jinis rem: marake hidrolik / marake hawa-cut
    Wheelbase: 2800mm
    engine: D20TCIF12