Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • JMC Ford Equator olahraga SUV 5-7korsi pikeun diobral

    SUV olahraga JMC Ford Equator ngabogaan spasi badag pikeun 5-7 korsi. Lega tur nyaman, geulis tur pinter.

    model: SUV olahraga Ford Equator
    PxLxT: 4905 * 1930 * 1755mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 165kW
    engine: 2.0L EcoBoost® inline opat-silinder turbocharged mesin suntik langsung

  • JMC Ford Everest off-road SUV pikeun dijual

    SUV off-road JMC Ford Everest mangrupikeun kandaraan off-road ORV kalayan awak anu henteu nanggung beban anu tiasa ngahontal ékonomi bahan bakar anu langkung ageung.

    model: Ford Everest
    PxLxT: 4892 * 1862 * 1837mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 202kW
    engine: EcoBoost® GTDi béngsin suntikan langsung mesin turbo

  • JMC Ford Téritori kota SUV pikeun diobral

    JMC Ford Tourneo MPV ngagaduhan seueur rohangan sareng perenah anu lega. Dilengkepan mesin sareng kotak gear kualitas luhur, kakuatanna langkung kuat.

    model: Ford Tourneo
    PxLxT: 4976 * 2095 * 1990mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 149kW
    engine: 2.0T EcoBoost® Gas GTDi béngsin suntik langsung mesin turbocharged

  • JMC Ford widebody purwakarta SUV pikeun diobral

    The JMC Ford SUV adopts énergi poténsial tinggi desain awak lega tur sababaraha sistem bantuan calakan.

    model: Ford Lingrui
    PxLxT: 4630 * 1935 * 1706mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 125kW
    engine: 1.5L EcoBoost® inline opat-silinder turbocharged mesin suntik langsung

  • JMC S350 SUV komérsial pikeun diobral

    SUV komérsial JMC Yusheng S350 ngabogaan ukuran awak badag sarta kinerja tinggi, sahingga pamaké pikeun ngarasakeun kaluar-jalan senang.

    model: Yusheng S350
    Bentuk gear: 6MT/8AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104 / 162 kW
    engine: 2.0GTDI / 2.0PUMA