Némbongkeun sakabéh hasil 3

  • JMC Ford Quanshun minibus angkutan panumpang

    The JMC Ford Quanshun angkutan panumpang minibus adopts layouts béda tina 7-9 korsi, sarta geus dibuka jumlahna aya 6 model.

    model: Ford Quanshun (angkutan penumpang)
    Total beurat: 3495 / 3510 / 3300kg
    Base kabayang: 2933 / 3300mm
    Radius puteran minimum: 5.8 / 6.5m

  • JMC Ford Tourneo 7 korsi MPV van pikeun diobral

    JMC Ford Tourneo MPV ngagaduhan seueur rohangan sareng perenah anu lega. Dilengkepan mesin sareng kotak gear kualitas luhur, kakuatanna langkung kuat.

    model: Ford Tourneo
    PxLxT: 4976 * 2095 * 1990mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 149kW
    engine: 2.0T EcoBoost® Gas GTDi béngsin suntik langsung mesin turbocharged

  • JMC MPV Touring 3-8 korsi van pikeun diobral

    The JMC Touring 3-8 korsi van mangrupakeun dipercaya, awét jeung ongkos-éféktif kandaraan komérsial Éropa multi-tujuan.

    model: touring
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 2835 / 3570mm
    engine: JX493