Némbongkeun sakabéh hasil 5

  • 2022 JMC treuk pickup méwah Yuhu7 pikeun dijual

    Truk pikap méwah Yuhu7 anyar JMC dilengkepan mesin inti kembar Ford sareng konsumsi bahan bakar rendah.

    model: Yuhu7
    Bentuk gear: 6MT/8AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 103 / 162 kW
    engine: 2.0GTDI / 2.0PUMA

  • JMC pickup treuk Yuhu Fishing Vérsi pikeun diobral

    The JMC Yuhu Fishing treuk Pickup mangrupakeun alat fishing profésional tailored pikeun peminat fishing, anu bisa ngarasakeun fishing iraha wae.

    model: Yuhu Fishing
    Bentuk gear: 8 AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104kW
    engine: PUMA 2.0T

  • JMC pickup Yuhu Vérsi Kolot-anak pikeun diobral

    JMC Yuhu jemputan kolot-anak ngadopsi mesin 2.4T pikeun nyumponan kabutuhan narik jalma sareng mawa panumpang.

    model: Yuhu kolot-anak
    Bentuk gear: 8 AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104kW
    engine: PUMA 2.0T

  • JMC pickup Boarding anyar 2022 pikeun dijual

    Pickup JMC Boarding anyar 2022, konsumsi bahan bakar ultra-rendah, ngamungkinkeun anjeun ngahemat langkung seueur, langkung éfisién sareng langkung tenang.

    model: Pesantren
    Bentuk gear: 5-6MT
    kakuatan mesin dipeunteun: 103 / 130 kW
    engine: 1.8GTDI / 2.5 4D25

  • Truk pickup JMC anyar Yuhu9 pikeun dijual

    Truk pikap Yuhu2022 anyar JMC 9 ngadopsi mesin béngsin Ford EcoBoost 2.0 GTDi kalayan kakuatan maksimal 162kw.

    model: Yuhu9
    Bentuk gear: 6MT/8AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104 / 162 kW
    engine: 2.0GTDI / 2.0PUMA