Némbongkeun 1-16 hasil 18

  • JMC Lampu Treuk

    JMC Lampu Treuk (4)

  • JMC MPV

    JMC MPV (3)

  • JMC Pickup

    JMC Pickup (5)

  • JMC SUV

    JMC SUV (5)

  • JMC Traktor Treuk

    JMC Traktor Treuk (1)

  • 2022 JMC treuk pickup méwah Yuhu7 pikeun dijual

    Truk pikap méwah Yuhu7 anyar JMC dilengkepan mesin inti kembar Ford sareng konsumsi bahan bakar rendah.

    model: Yuhu7
    Bentuk gear: 6MT/8AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 103 / 162 kW
    engine: 2.0GTDI / 2.0PUMA

  • JMC Ford Equator olahraga SUV 5-7korsi pikeun diobral

    SUV olahraga JMC Ford Equator ngabogaan spasi badag pikeun 5-7 korsi. Lega tur nyaman, geulis tur pinter.

    model: SUV olahraga Ford Equator
    PxLxT: 4905 * 1930 * 1755mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 165kW
    engine: 2.0L EcoBoost® inline opat-silinder turbocharged mesin suntik langsung

  • JMC Ford Everest off-road SUV pikeun dijual

    SUV off-road JMC Ford Everest mangrupikeun kandaraan off-road ORV kalayan awak anu henteu nanggung beban anu tiasa ngahontal ékonomi bahan bakar anu langkung ageung.

    model: Ford Everest
    PxLxT: 4892 * 1862 * 1837mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 202kW
    engine: EcoBoost® GTDi béngsin suntikan langsung mesin turbo

  • JMC Ford Quanshun minibus angkutan panumpang

    The JMC Ford Quanshun angkutan panumpang minibus adopts layouts béda tina 7-9 korsi, sarta geus dibuka jumlahna aya 6 model.

    model: Ford Quanshun (angkutan penumpang)
    Total beurat: 3495 / 3510 / 3300kg
    Base kabayang: 2933 / 3300mm
    Radius puteran minimum: 5.8 / 6.5m

  • JMC Ford Téritori kota SUV pikeun diobral

    JMC Ford Tourneo MPV ngagaduhan seueur rohangan sareng perenah anu lega. Dilengkepan mesin sareng kotak gear kualitas luhur, kakuatanna langkung kuat.

    model: Ford Tourneo
    PxLxT: 4976 * 2095 * 1990mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 149kW
    engine: 2.0T EcoBoost® Gas GTDi béngsin suntik langsung mesin turbocharged

  • JMC Ford Tourneo 7 korsi MPV van pikeun diobral

    JMC Ford Tourneo MPV ngagaduhan seueur rohangan sareng perenah anu lega. Dilengkepan mesin sareng kotak gear kualitas luhur, kakuatanna langkung kuat.

    model: Ford Tourneo
    PxLxT: 4976 * 2095 * 1990mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 149kW
    engine: 2.0T EcoBoost® Gas GTDi béngsin suntik langsung mesin turbocharged

  • JMC Ford widebody purwakarta SUV pikeun diobral

    The JMC Ford SUV adopts énergi poténsial tinggi desain awak lega tur sababaraha sistem bantuan calakan.

    model: Ford Lingrui
    PxLxT: 4630 * 1935 * 1706mm
    kakuatan mesin dipeunteun: 125kW
    engine: 1.5L EcoBoost® inline opat-silinder turbocharged mesin suntik langsung

  • treuk lampu JMC Mawa Blue lauk paus pikeun diobral

    Treuk lampu JMC mawa Paus Biru mangrupikeun treuk lampu merek biru panggedéna. Dasar kabayang ngaronjat tina 1604 ka 1805.

    model: Mawa lauk paus biru
    beurat: 7000kg
    Base kabayang: 1805mm
    Payload sabenerna: 3735 (baris tunggal) 3690 (satengah baris)

  • Truk lampu JMC Carrying Plus JX493 pikeun dijual

    Truk lampu JMC Carrying Plus mangrupikeun treuk lampu nasional anu diperkuat anu sacara komprehensif ningkatkeun kinerja dumasar kana versi biasa, anu éfisién sareng awét.

    model: Mawa PlusJX493
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 3360mm
    engine: JX493FGT

  • JMC MPV Touring 3-8 korsi van pikeun diobral

    The JMC Touring 3-8 korsi van mangrupakeun dipercaya, awét jeung ongkos-éféktif kandaraan komérsial Éropa multi-tujuan.

    model: touring
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 2835 / 3570mm
    engine: JX493

  • JMC pickup treuk Yuhu Fishing Vérsi pikeun diobral

    The JMC Yuhu Fishing treuk Pickup mangrupakeun alat fishing profésional tailored pikeun peminat fishing, anu bisa ngarasakeun fishing iraha wae.

    model: Yuhu Fishing
    Bentuk gear: 8 AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104kW
    engine: PUMA 2.0T

  • JMC pickup Yuhu Vérsi Kolot-anak pikeun diobral

    JMC Yuhu jemputan kolot-anak ngadopsi mesin 2.4T pikeun nyumponan kabutuhan narik jalma sareng mawa panumpang.

    model: Yuhu kolot-anak
    Bentuk gear: 8 AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104kW
    engine: PUMA 2.0T

  • JMC S350 SUV komérsial pikeun diobral

    SUV komérsial JMC Yusheng S350 ngabogaan ukuran awak badag sarta kinerja tinggi, sahingga pamaké pikeun ngarasakeun kaluar-jalan senang.

    model: Yusheng S350
    Bentuk gear: 6MT/8AT
    kakuatan mesin dipeunteun: 104 / 162 kW
    engine: 2.0GTDI / 2.0PUMA

  • JMC Shunda 4D25 treuk lampu leutik pikeun diobral

    The JMC Shunda (4D25) treuk lampu leutik pikeun diobral boga wheelbase pondok, radius péngkolan leutik sarta konsumsi bahan bakar low, nu cocog pisan pikeun transportasi distribusi urban.

    model: Shunda (4D25)
    Bentuk gear: 5MT
    Base kabayang: 2800mm
    engine: JX4D25A6H

  • JMC treuk lampu leutik ShunweiD20 pikeun diobral

    Truk lampu leutik JMC Shunwei dilengkepan mesin Tengbao 2.5L, sareng kapasitas ngahemat bahan bakar na parantos ngahontal tingkat anu unggul di industri.

    model: ShunweiD20
    Jinis rem: marake hidrolik / marake hawa-cut
    Wheelbase: 2800mm
    engine: D20TCIF12

  • JMC traktor treuk JH476 pikeun diobral

    Treuk traktor JMC JH476 mangrupikeun treuk beurat gaya Éropa. Bisa dipercaya jeung awét. Aman, calakan sareng nyaman pikeun nyetir.

    model: JH476
    PxLxT: 5925 * 2550 * 3520 (3610) mm
    Wheelbase: 3600mm