Némbongkeun sakabéh hasil 8

  • 0.58m³ kapasitas ember kabayang excavator XE150WD

    The XE150WD 0.58m³ kapasitas ember kabayang excavator kuat, adaptable, sarta cukup geulis pikeun nanganan rupa-rupa pancén.

    model: XE150WD XE150WB
    Beurat operasi: 14000kg
    Kapasitas ember: 0.58m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 104 / 2000kw / rpm

  • 0.86cbm kabayang excavator XE210WD pikeun diobral

    Excavator roda XE210WD ngadopsi mesin torsi tinggi-speed rendah ekslusif pikeun ngahontal stabilitas kontinyu sareng kaluaran kakuatan anu kuat dina kecepatan rendah.

    model: XE210WD
    Beurat operasi: 20800kg
    Kapasitas ember: 0.86m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 135 / 2050kw / rpm

  • ET120 12-ton multifunctional leumpang excavator pikeun diobral

    The ET120 12-ton multifungsi excavator leumpang boga reliabiliti tinggi, responsiveness tinggi, cadangan kakuatan cukup, sarta noise low.

    model:  ET120
    Beurat operasi: 12000kg
    Kapasitas ember: 0.3m³
    Ngalawan penggalian: 63kN

  • XE155WD 15-ton kabayang excavator pikeun diobral

    The XE155WD 15-ton kabayang excavator pikeun dijual boga reliabiliti tinggi, responsif tinggi, kakuatan kuat, cadangan kakuatan cukup, sarta noise low.

    model: XE155WD
    Beurat operasi: 14000kg
    Kapasitas ember: 0.58m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 106 / 2000kw / rpm

  • XE210WB kakuatan kuat kabayang excavator pikeun diobral

    The E210WB excavator kabayang kakuatan kuat boga reliabiliti tinggi, responsif tinggi, cadangan kakuatan cukup, sarta noise low.

    model: E210WB
    Beurat operasi: 15500kg
    Kapasitas ember: 0.58m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 104 / 2000kw / rpm

  • XE210WLL panjang jangkauan kabayang excavator pikeun diobral

    The XE210WLL long reach wheel excavator mumpuni pikeun tugas konstruksi beurat, éta bisa ngahemat waktos Anjeun jeung duit kalawan kinerja efisien sarta dipercaya.

    model: XE210WLL
    Beurat operasi: 20600kg
    Kapasitas ember: 0.5m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 133 / 2000kw / rpm

  • XE60WD leutik ember kabayang excavator pikeun diobral

    The XE60WD leutik ember kabayang excavator ngagunakeun generasi anyar mesin tilu-tahap kalawan 15% kanaékan kakuatan.

    model: XE60WD
    Beurat operasi: 5900kg
    Kapasitas ember: 0.23m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 42.5 / 2400kw / rpm

  • XE75WD kabayang excavator leutik pikeun diobral

    XE75WD excavator roda leutik ngagunakeun generasi anyar mesin tilu-tahap kalawan 15% kanaékan kakuatan sahingga leuwih gampang pikeun digawé.

    model: XE75WD
    Beurat operasi: 6500kg
    Kapasitas ember: 0.3m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 48 / 2200kw / rpm