Némbongkeun 1-16 hasil 64

  • 0.04cbm mini excavator XE15U pikeun dijual

    The XE15U 0.04cbm mini excavator nyaéta énergi efisien sarta cocog pikeun earthwork, konstruksi jalan jeung rékayasa kota.

    model: XE15U
    Beurat operasi: 1795kg
    Kapasitas ember: 0.04m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 9.8 / 2300kw / rpm

  • 0.12cbm excavator leutik XE35U pikeun diobral

    Bentuk sakabéh tina excavator leutik XE35U adopts desain tailless, nu fléksibel tur multi-tujuan. Loba dipaké dina konstruksi jeung produksi.

    model: XE35U
    Beurat operasi: 4200kg
    Kapasitas ember: 0.12m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 21.4 / 2400kw / rpm

  • 2.5ton excavator rumah tangga XE26U pikeun dijual

    The excavator rumah tangga leutik XE26U mangrupakeun generasi anyar "U" runtuyan tailless excavator hidrolik.

    model: XE26U
    Beurat operasi: 2680kg
    Kapasitas ember: 0.06m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 15.4 / 2400kw / rpm

  • 27 ton excavator anyar XE270DK MAX pikeun diobral

    The 27-ton excavator anyar XE270DK MAX pikeun dijual boga sistem manajemen calakan inovatif nu ensures efektivitas excavator urang.

    model: XE270DK MAX
    Beurat operasi: 26500
    Kapasitas ember: 1.1-1.6m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 150 / 2050kw / rpm

  • 2ton micro excavator XE17U pikeun diobral

    The XE17U 2ton micro excavator boga desain tailless, bisa muterkeun 360 derajat dina spasi leutik nu adapts ogé kaayaan gawé.

    model: XE17U
    Beurat operasi: 1795kg
    Kapasitas ember: 0.04m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 11.8 / 2400kw / rpm

  • 6ton penggali excavator leutik XE55U pikeun diobral

    The excavator digger XE55U nawarkeun mesin Kubota kuat acan efisien, éta delivers kinerja serbaguna, awét, jeung ongkos-éféktif.

    model: XE55U
    Beurat operasi: 5700kg
    Kapasitas ember: 0.16m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 31.2 / 2200kw / rpm

  • 7ton excavator hidrolik leutik XE75U pikeun diobral

    The XE75U excavator hidrolik leutik téh cocog pikeun konstruksi leutik kayaning PLTA, transportasi, kebon, pipa minyak jeung saterusna.

    model: XE75U
    Beurat operasi: 7460kg
    Kapasitas ember: 0.18~0.3m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 45 / 2200kw / rpm

  • Pangalusna 6.5 ​​ton mini excavator XE65DA pikeun diobral

    Mini excavator XE65DA pangalusna boga fungsi ngali, loading, leveling, muka, megatkeun, pangeboran, clamping, sarta ngangkat, jsb.

    model: XE65DA
    Beurat operasi: 6150kg
    Kapasitas ember: 0.25m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 36.2 / 2100kw / rpm

  • Mini excavator XE75DA paling murah pikeun dijual

    Mini excavator XE75DA cheapest dipaké pikeun digging, loading, leveling, ditching, crushing, pangeboran, clipping, ngangkat jeung fungsi séjén.

    model: XE75DA / XE75DAplus
    Beurat operasi: 7680kg
    Kapasitas ember: 033m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 42.4 / 2000kw / rpm

  • alat-alat Excavator XE210E 21-ton Mapay excavator

    The excavator parabot XE210E 21-ton Mapay excavator, featuring efisiensi tinggi na konservasi énergi, utamana dipaké pikeun kaayaan gawé bumi.

    model: XE210E
    Beurat operasi: 21000-23000kg
    Kapasitas ember: 0.9-1.2m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 129 / 2100kw / rpm

  • Harga murah tina crawler excavator XE250E pikeun dijual

    Harga murah tina crawler excavator XE250E cukup kuat pikeun ngatasi rupa-rupa lingkungan kerja kalayan stabilitas anu saé sareng mobilitas anu luhur…

    model: XE250E
    Beurat operasi: 25870kg
    Kapasitas ember: 1.2m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 142 / 2000kw / rpm

  • Anyar XE135D 13ton Mapay excavator pikeun diobral

    XE135D 13 ton crawler excavator pikeun dijual tiasa ngirangan konsumsi bahan bakar ku 7% dibandingkeun sareng generasi sateuacana.

    model: XE135D
    Beurat operasi: 13200kg
    Kapasitas ember: 0.32-0.61m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 86 / 2200kw / rpm

  • Jalan-rel dual-tujuan excavator XE75RR pikeun dijual

    TThe road-rail dual-purpose excavator XE75RR mangrupakeun tipe anyar parabot dirobah multi-fungsi, nu bisa kalawan bébas switched antara jalan jeung jalur kareta api.

    model: XE75RR
    Beurat operasi: 8250kg
    Kapasitas ember: /
    Kedalaman galian maksimum: 3950mm

  • Penggalian batu excavator husus XE490KS pikeun diobral

    Ekskavator khusus penggalian batu XE490KS mangrupikeun alat anu kuat pikeun ngagali sareng ngarecah batu cuaca, batu shale, batu pasir beureum, jsb.

    model: XE490KS
    Beurat operasi: 54000kg
    Kapasitas ember: /m³
    Kedalaman galian maksimum: 1995mm

  • Excavator Mapay leutik XE55DA PLUS pikeun dijual

    The crawler excavator leutik XE55DA plus pikeun dijual adopts desain tailless, nu fléksibel tur multi-tujuan. Loba dipaké dina konstruksi jeung produksi.

    model: XE55DA tambah
    Beurat operasi: 5750kg
    Kapasitas ember: 0.21 ~ 0.23m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 35 / 2200kw / rpm

  • XE135F excavator kalawan log grapple pikeun diobral

    The XE135F excavator kalawan log grapple utamana dipaké pikeun loading, unloading sarta nanganan operasi kai, kayu, reed, jarami jeung sagala rupa bahan strip.

    model: XE135F
    Beurat operasi: 17500kg
    Kapasitas ember: /m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 72.7 / 2200kw / rpm