Némbongkeun 1-16 hasil 72

  • Kapal panggali

    Kapal panggali (64)

  • Roda Penggalian

    Roda Penggalian (8)

  • 0.04cbm mini excavator XE15U pikeun dijual

    The XE15U 0.04cbm mini excavator nyaéta énergi efisien sarta cocog pikeun earthwork, konstruksi jalan jeung rékayasa kota.

    model: XE15U
    Beurat operasi: 1795kg
    Kapasitas ember: 0.04m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 9.8 / 2300kw / rpm

  • 0.12cbm excavator leutik XE35U pikeun diobral

    Bentuk sakabéh tina excavator leutik XE35U adopts desain tailless, nu fléksibel tur multi-tujuan. Loba dipaké dina konstruksi jeung produksi.

    model: XE35U
    Beurat operasi: 4200kg
    Kapasitas ember: 0.12m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 21.4 / 2400kw / rpm

  • 0.58m³ kapasitas ember kabayang excavator XE150WD

    The XE150WD 0.58m³ kapasitas ember kabayang excavator kuat, adaptable, sarta cukup geulis pikeun nanganan rupa-rupa pancén.

    model: XE150WD XE150WB
    Beurat operasi: 14000kg
    Kapasitas ember: 0.58m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 104 / 2000kw / rpm

  • 0.86cbm kabayang excavator XE210WD pikeun diobral

    Excavator roda XE210WD ngadopsi mesin torsi tinggi-speed rendah ekslusif pikeun ngahontal stabilitas kontinyu sareng kaluaran kakuatan anu kuat dina kecepatan rendah.

    model: XE210WD
    Beurat operasi: 20800kg
    Kapasitas ember: 0.86m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 135 / 2050kw / rpm

  • 2.5ton excavator rumah tangga XE26U pikeun dijual

    The excavator rumah tangga leutik XE26U mangrupakeun generasi anyar "U" runtuyan tailless excavator hidrolik.

    model: XE26U
    Beurat operasi: 2680kg
    Kapasitas ember: 0.06m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 15.4 / 2400kw / rpm

  • 27 ton excavator anyar XE270DK MAX pikeun diobral

    The 27-ton excavator anyar XE270DK MAX pikeun dijual boga sistem manajemen calakan inovatif nu ensures efektivitas excavator urang.

    model: XE270DK MAX
    Beurat operasi: 26500
    Kapasitas ember: 1.1-1.6m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 150 / 2050kw / rpm

  • 2ton micro excavator XE17U pikeun diobral

    The XE17U 2ton micro excavator boga desain tailless, bisa muterkeun 360 derajat dina spasi leutik nu adapts ogé kaayaan gawé.

    model: XE17U
    Beurat operasi: 1795kg
    Kapasitas ember: 0.04m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 11.8 / 2400kw / rpm

  • 6ton penggali excavator leutik XE55U pikeun diobral

    The excavator digger XE55U nawarkeun mesin Kubota kuat acan efisien, éta delivers kinerja serbaguna, awét, jeung ongkos-éféktif.

    model: XE55U
    Beurat operasi: 5700kg
    Kapasitas ember: 0.16m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 31.2 / 2200kw / rpm

  • 7ton excavator hidrolik leutik XE75U pikeun diobral

    The XE75U excavator hidrolik leutik téh cocog pikeun konstruksi leutik kayaning PLTA, transportasi, kebon, pipa minyak jeung saterusna.

    model: XE75U
    Beurat operasi: 7460kg
    Kapasitas ember: 0.18~0.3m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 45 / 2200kw / rpm

  • Pangalusna 6.5 ​​ton mini excavator XE65DA pikeun diobral

    Mini excavator XE65DA pangalusna boga fungsi ngali, loading, leveling, muka, megatkeun, pangeboran, clamping, sarta ngangkat, jsb.

    model: XE65DA
    Beurat operasi: 6150kg
    Kapasitas ember: 0.25m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 36.2 / 2100kw / rpm

  • Mini excavator XE75DA paling murah pikeun dijual

    Mini excavator XE75DA cheapest dipaké pikeun digging, loading, leveling, ditching, crushing, pangeboran, clipping, ngangkat jeung fungsi séjén.

    model: XE75DA / XE75DAplus
    Beurat operasi: 7680kg
    Kapasitas ember: 033m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 42.4 / 2000kw / rpm

  • ET120 12-ton multifunctional leumpang excavator pikeun diobral

    The ET120 12-ton multifungsi excavator leumpang boga reliabiliti tinggi, responsiveness tinggi, cadangan kakuatan cukup, sarta noise low.

    model:  ET120
    Beurat operasi: 12000kg
    Kapasitas ember: 0.3m³
    Ngalawan penggalian: 63kN

  • alat-alat Excavator XE210E 21-ton Mapay excavator

    The excavator parabot XE210E 21-ton Mapay excavator, featuring efisiensi tinggi na konservasi énergi, utamana dipaké pikeun kaayaan gawé bumi.

    model: XE210E
    Beurat operasi: 21000-23000kg
    Kapasitas ember: 0.9-1.2m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 129 / 2100kw / rpm

  • Harga murah tina crawler excavator XE250E pikeun dijual

    Harga murah tina crawler excavator XE250E cukup kuat pikeun ngatasi rupa-rupa lingkungan kerja kalayan stabilitas anu saé sareng mobilitas anu luhur…

    model: XE250E
    Beurat operasi: 25870kg
    Kapasitas ember: 1.2m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 142 / 2000kw / rpm

  • Anyar XE135D 13ton Mapay excavator pikeun diobral

    XE135D 13 ton crawler excavator pikeun dijual tiasa ngirangan konsumsi bahan bakar ku 7% dibandingkeun sareng generasi sateuacana.

    model: XE135D
    Beurat operasi: 13200kg
    Kapasitas ember: 0.32-0.61m³
    kakuatan dipeunteun / speed: 86 / 2200kw / rpm

  • Jalan-rel dual-tujuan excavator XE75RR pikeun dijual

    TThe road-rail dual-purpose excavator XE75RR mangrupakeun tipe anyar parabot dirobah multi-fungsi, nu bisa kalawan bébas switched antara jalan jeung jalur kareta api.

    model: XE75RR
    Beurat operasi: 8250kg
    Kapasitas ember: /
    Kedalaman galian maksimum: 3950mm