XE215DA rc excavator Mapay excavator pikeun diobral

XE215DA rc excavator Mapay excavator adopts diimpor pompa utama anyar, nu ngaronjatkeun efisiensi ku 7% jeung ngurangan konsumsi bahan bakar ku 10%.

model: XE215DA
Beurat operasi: 21900kg
Kapasitas ember: 1.05m³
kakuatan dipeunteun / speed: 135 / 2200kw / rpm


gambaran

Perkenalan produk

The XE215DA rc excavator Mapay excavator ngagunakeun paling up-to-date pompa misah sistem kontrol bebas sarta hiji pompa utama anyar diimpor, hasilna kanaékan 7 persen dina efisiensi sarta 10% réduksi dina konsumsi bahan bakar. Ieu hadir kalawan sistem manajemen calakan excavator XCMG canggih nu ensures efisiensi excavator urang. The redesigned view cab leuwih badag, quieter, sarta leuwih nyaman keur beroperasi.

parameter utama

barang

unit

parameter

Beurat operasi

kg

21900

Kapasitas ember

1.05

Mesin Modél

-

Cummins

Dipasang kakuatan / laju

kw / rpm

135 / 2200

Maksimum jero penggalian

m

6680

Angkatan Digging LIPI

kN

149

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

* Mesin anu kuat, awét, konsumsi bahan bakar rendah, tiasa nyumponan sadaya syarat aplikasi;

* Generasi anyar sistem hidrolik efisiensi tinggi, pompa utama anyar, klep utama, iteuk kontrol éléktronik. Struktur internal tina klep utama dioptimalkeun pikeun ngurangan dampak, sarta controllability ieu greatly ningkat;

* Sistem kontrol bebas sub-pompa anyar nyadar distribusi akurat kakuatan pompa utama, efisiensi operasi luhur sarta konsumsi bahan bakar handap;

* High-reliabilitas alat gawe, téhnologi proprietary XCMG urang, strengthening komprehensif booming jeung iteuk, 1.05m³ kapasitas LIPI badag, efisiensi gawé luhur;

* The cab anyar kalawan widang badag of view boga noise low,-kakuatan luhur AC boga cooling alus, sarta lingkungan operasi leuwih nyaman;

* Sistem manajemén calakan excavator canggih (XEICS), babagi digital inpormasi mesin, produk anu langkung calakan.

Gambar Produk

 

 

KASUS REKOMENDASI