XDE200 pertambangan ganda-as kaku dump treuk

XDE200 pertambangan ganda-as kaku dump treuk utamana dipaké dina pangwangunan pertambangan open-pit jeung angkutan earthwork skala badag.

model: XDE200
Massa total kendaraan: 320000kg
Kapasitas beban: 180000kg
kakuatan mesin dipeunteun: 1510kw


gambaran

Perkenalan produk

XDE200 pertambangan ganda-as kaku dump treuk utamana dipaké dina pangwangunan pertambangan open-pit jeung angkutan earthwork badag skala, nu bisa minuhan rupa-rupa pertambangan jeung konstruksi pangabutuh.
Runtuyan produk ieu boga ciri efisiensi angkutan pisan tinggi, operasi nyaman, ongkos pangropéa low, hirup layanan panjang, kapasitas bearing badag, struktur padet, résistansi shock sarta lalawanan dampak. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun mésér alat pertambangan sareng konstruksi open-pit.

parameter utama

barang

unit

parameter

Massa total kendaraan

kg

320000

kapasitas loading

kg

180000

beurat curb

kg

140000

Mesin dipeunteun kakuatan

kW

1510

Max. kagancangan

km / h

56

Max. kamampuh kelas

%

18

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

1. Asli diimpor engine solar dikawasa sacara éléktronik, single-tahap turbocharged, efisiensi suluh alus jeung kakuatan; Sistem ngawaskeun mesin tiasa pariksa kaayaan kerja unggal silinder sacara real waktos, manjangkeun umur jasa mesin sareng nurunkeun biaya operasi.
2. It uses sistem AC drive diimpor anu aman tur diandelkeun, kalawan laju gagalna lemah sareng waragad perawatan low; eta bisa ngahontal kontrol kakuatan konstan, pangaturan speed stepless, sarta kapasitas traction tinggi, kitu ogé mastikeun efisiensi produksi maksimum.
3. Pigura diwangun ku-kakuatan luhur sarta kualitas luhur plat baja alloy kalawan kakuatan kacapean alus teuing,-suhu low kateguhan dampak, sarta kinerja las, sarta diwangun ku bagian kotak-ngawangun. Pikeun umur jasa anu langkung panjang, bagian-bagian anu tahan stres utama diwangun ku baja tuang.
4. The kompartemen kargo ieu dilas kalawan-kakuatan tinggi pelat maké-tahan jeung low-alloy-kakuatan tinggi quenched na tempered baja jeung hirup layanan panjang; desain lightweight éfisién ngurangan beurat kompartemen kargo urang, ngaronjatkeun efisiensi transportasi jeung ékonomi suluh.
5. ROPS na FOPS cabs nu minuhan ISO anti overturning / anti ragrag standar obyék, desain ergonomic, spasi ample, widang lega visi, sarta lingkungan nyetir nyaman jeung aman.

Gambar Produk

 

KASUS REKOMENDASI