HB30V Treuk Dipasang Beton Boom Pompa Treuk

The HB30V treuk dipasang treuk pompa booming beton mangrupakeun mesin konstruksi merenah tur efisien keur conveying beton jeung beton.

model: HB30V
Diménsi garis besar: 10190 × 2500 × 3700mm
Sasis: Sinotruk HOWO
Total Beurat: 20000kg


gambaran

Perkenalan produk

Truk HB30V dipasang treuk pompa booming beton mangrupikeun jinis transportasi beton sareng mesin konstruksi tujuan khusus pikeun beton anu merenah sareng efisien. Dipaké sacara éksténsif dina wangunan luhur-naékna, struktur jero taneuh, jeung struktur beton masif.

parameter utama

barang

unit

parameter

Chassis

-

Sinotruk HOWO

dimension Outline

mm

10190 × 2500 × 3700

total Beurat

kg

20000

modél engine

-

MC07.28-50

kakuatan net maksimum

kw

203

Émisi standar

-

EuroV

Kaluaran tioritis

m³ / h

100

jangkungna Max.reach

m

29.6

Jenis booming

-

4Z

Jenis cadik

-

XH

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

1. Hal ieu diwangun dina chassis Sinotruk HOWO 2-as nu meets standar émisi V Cina sarta boasts kaluaran kuat, torsi badag, efisiensi tinggi, konservasi énergi, sarta kinerja kaluar-jalan alus.

2. Pikeun nyieun booming nu aman tur leuwih dipercaya, rupa-rupa solusi teknis anu padamelan.

3. Sangkan operasi booming leuwih stabil sarta tepat, generasi anyar téhnologi mikro-kontrol diterapkeun.

4. Full-karya-kondisi loading simulasi jeung nguji ngurangan deformasi struktural chassis jeung ningkatkeun stabilitas karya sakabéh.

5. Reversing pinuh hidrolik, kontrol adaptasi diri, leuwih éféktif, stabil, sarta polutan-gratis.

Gambar Produk

 

 

KASUS REKOMENDASI