Ngaropea wadahna straddle carrier 120T pikeun dijual

The ngaropéa wadahna straddle carrier 120T mangrupakeun tipe utama parabot penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan.

Angkat beurat: 120t
dimension: 12000 * 8210 * 6900mm
Wheelbase: 9000mm
Beurat maot: 49T

gambaran

Perkenalan produk

The ngaropéa wadahna straddle carrier 120T mangrupakeun tipe utama alat-alat penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan jeung karya tumpukan wadahna di pakarangan. Kusabab daya adaptasina, efisiensi anu luhur, stabilitas anu saé, sareng tekanan roda minimal, pamawa straddle wadahna sering dianggo. Pamakéan operator straddle wadahna mantuan mesin hareup-tungtung terminal urang beroperasi leuwih éfisién nalika loading na unloading peti.

parameter utama

barang

HKY12065-1

Ngangkat beurat

120T

Dimension (L * W H *)

12000 * 8210 * 6900mm

Lebar jeroeun

6500mm

basa kabayang

9000mm

Duplex ngangkat jangkungna

N / A

Min. Ground clearance

300mm

Béntang

49T

Mesin (Cina StageVI)

WeichaiWP10

Laju perjalanan (Unloading)

5km / h

Laju Perjalanan (Sarat)

3km / h

Ngahurungkeun Radius

15000mm

Kualitas

(Unloading/Sarat)

20% / 3%

Jumlah ban

4Pcs

ban

Ban Padet (1800)

Angkat Parabot

Ngaropea oversized beban spreader

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

struktur
1. téhnologi simulasi dinamis dipaké pikeun mastikeun hirup mangpaat struktur baja urang leuwih 20 taun.
2. Lukisan anu luyu jeung standar port. Sanggeus perlakuan sandblasting, mangka Primer, cet tengah jeung palapis luhur dimimitian dina runtuyan.
3. Ban padet anu leuwih endurable kalawan waragad perawatan handap.
4. Mesin téh lampu kalayan tekanan beban kabayang low, sarta bisa dianggo dina kaayaan kerja béda.
Sistem kontrol listrik
1. Sistim beus CAN, sinyal anu dikirimkeun ku data kalayan transmisi jarak jauh, data akurat jeung reliabilitas tinggi.
2.-kinerja tinggi komponén listrik: SYMC controller, P + F sensor, konektor Amphenol.
Sistem operasi kontrol hidrolik di Cab
1. Paké uas leungeun hidrolik dewasa, ngurangan ngarecahna, sarta operasi gampang jeung perawatan.
2. Hydrostatic drove téhnologi perjalanan, robah speed stepless, gerakan lemes, efisiensi tinggi na hemat energi.
3. Sisi shift mékanisme stacking.
4. Sistim panyalindungan anti rollover.
  • Kabéh suku cadang tina wadahna ngaropéa straddle carrier 120T sadia.

Gambar Produk

 

  • Spreaders ngaropéa pikeun nyugemakeun Rupa-rupa Kaayaan Gawé

KASUS REKOMENDASI