Ngaropea pamawa straddle tipe roda opat pikeun dijual

The custom straddle carrier tipe opat roda pikeun diobral teh tipe utama pakakas penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan.

Angkat beurat: 35t
dimension: 9300 * 5000 * 5300mm
Wheelbase: 6000mm
Beurat maot: 17-18T(teu kalebet panyebaran)

gambaran

Perkenalan produk

The ngaropéa straddle carrier tipe roda opat pikeun diobral teh tipe utama alat-alat penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan jeung karya tumpukan wadahna di pakarangan. Kusabab daya adaptasina, efisiensi anu luhur, stabilitas anu saé, sareng tekanan roda minimal, pamawa straddle wadahna sering dianggo. Pamakéan operator straddle wadahna mantuan mesin hareup-tungtung terminal urang beroperasi leuwih éfisién nalika loading na unloading peti.

parameter utama

 

 

barang

HKY3533-4-1

HKY3533-4-2

Ngangkat beurat

35T

35T

Dimension (L * W H *)

9300 * 5000 * 5300mm

9300 * 5000 * 4900mm

Lebar jeroeun

3200mm

3200mm

basa kabayang

6000mm

6000mm

Duplex ngangkat jangkungna

N / A

1700mm

Min. Ground clearance

280mm

280mm

Béntang

17T

(teu kaasup panyebaran)

18T

(teu kaasup panyebaran)

Mesin (Cina StageVI)

Cummins / Weichai

Cummins / Weichai

Laju perjalanan (Unloading)

8km / h

8km / h

Laju Perjalanan (Sarat)

6km / h

6km / h

Ngahurungkeun Radius

7600mm

7600mm

Kualitas

(Unloading/Sarat)

15% / 6%

15% / 6%

manipulasi

Setir

(tiasa janten remote control)

Setir

(tiasa janten remote control)

ban

1100(02PCs)+1300Padet Ban (02PCs)

1100(02PCs)+1300Padet Ban (02PCs)

Angkat Parabot

Ranté + Konci / Panyebaran otomatis

Ranté + Konci / Panyebaran Otomatis

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

struktur
1. téhnologi simulasi dinamis dipaké pikeun mastikeun hirup mangpaat struktur baja urang leuwih 20 taun.
2. Lukisan anu luyu jeung standar port. Sanggeus perlakuan sandblasting, mangka Primer, cet tengah jeung palapis luhur dimimitian dina runtuyan.
3. Ban padet anu leuwih endurable kalawan waragad perawatan handap.
4. Mesin téh lampu kalayan tekanan beban kabayang low, sarta bisa dianggo dina kaayaan kerja béda.
Sistem kontrol listrik
1. Sistim beus CAN, sinyal anu dikirimkeun ku data jeung transmisi jarak jauh, data akurat jeung reliabilitas tinggi.
2.-kinerja tinggi komponén listrik: SYMC controller, P + F sensor, konektor Amphenol.
Sistem operasi kontrol hidrolik di Cab
1. Paké dewasa uas leungeun hidrolik, ngurangan ngarecahna, gampang pikeun duanana operasi sarta perawatan.
2. Hydrostatic drove téhnologi perjalanan, robah speed stepless, gerakan lemes, efisiensi tinggi na hemat energi.
3. Sisi shift mékanisme stacking.
4. Sistim panyalindungan anti rollover.
  • Kabéh suku cadang tina pamawa straddle ngaropéa jinis roda opat pikeun dijual sayogi.

Gambar Produk

 

  • Spreaders ngaropéa pikeun nyugemakeun Rupa-rupa Kaayaan Gawé:20 suku spreader, 40 suku spreader, 20-40 suku spreader, oversized beban spreader, loading fixture.

KASUS REKOMENDASI