Multifungsi wadahna batubara straddle carrier pikeun dijual

Pamawa straddle wadah batubara multifungsi mangrupikeun jinis utama alat-alat penanganan wadahna, anu biasana ngalaksanakeun transportasi horizontal ti payun terminal ka buruan.

Angkat beurat: 35t-120t
dimension: customizable
Wheelbase: 6000-9000mm
Beurat maot: 16-49T

gambaran

Perkenalan produk

Pamawa straddle wadah batubara multifungsi mangrupikeun jinis utama alat-alat penanganan wadahna, nu biasana undertakes angkutan horizontal ti hareup terminal ka pakarangan jeung karya tumpukan wadahna di pakarangan. Pamawa straddle wadahna seueur dianggo kusabab kalenturanna, efisiensi tinggi, stabilitas anu saé, sareng tekanan roda anu rendah. Operasi operator straddle wadahna pisan mangpaatna pikeun ngaronjatkeun efisiensi loading na unloading pakakas hareup-tungtung di terminal.

parameter utama

barang

HKY3533-3-1

HKY3533-3-2

Ngangkat beurat

35T

35T

Dimension (L * W H *)

9300 * 5200 * 5300 (mm)

9300 * 5200 * 4900 (mm)

Lebar jeroeun

3200mm

3200mm

basa kabayang

6000mm

6000mm

Duplex ngangkat jangkungna

N / A

1850mm

Min. Ground clearance

280mm

280mm

Béntang

16T

(teu kaasup panyebaran)

17T

(teu kaasup panyebaran)

Mesin (Cina StageVI)

Cummins / Weichai

Cummins / Weichai

Laju perjalanan (Unloading)

8km / h

8km / h

Laju Perjalanan (Sarat)

6km / h

6km / h

Ngahurungkeun Radius

8000mm

8000mm

Kualitas

(Unloading/Sarat)

15% / 6%

15% / 6%

manipulasi

Setir

(tiasa janten remote control)

Setir

(tiasa janten remote control)

ban

1100(02PCs)+1300Padet Ban (02PCs)

1100(02PCs)+1300Padet Ban (02PCs)

Angkat Parabot

Ranté + Konci / Panyebaran otomatis

Ranté + Konci / Panyebaran Otomatis

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

struktur
1. téhnologi simulasi dinamis dipaké pikeun mastikeun struktur baja hirup mangpaat leuwih 20 taun.
2. Lukisan anu luyu jeung standar port. Sanggeus perlakuan sandblasting, mangka Primer, cet tengah jeung palapis luhur dimimitian dina runtuyan.
3. Ban padet anu leuwih endurable kalawan waragad perawatan handap.
4. Mesin téh lampu kalayan tekanan beban kabayang low, sarta bisa dianggo dina kaayaan kerja béda.
Sistem kontrol listrik
1. Sistim beus CAN, sinyal anu dikirimkeun ku data kalayan transmisi jarak jauh, data akurat jeung reliabilitas tinggi.
2.-kinerja tinggi komponén listrik: SYMC controller, P + F sensor, konektor Amphenol.
Sistem operasi kontrol hidrolik di Cab
1. Paké dewasa uas leungeun hidrolik, ngurangan ngarecahna, gampang pikeun duanana operasi sarta perawatan.
2. Hydrostatic drove téhnologi perjalanan, robah speed stepless, gerakan lemes, efisiensi tinggi na hemat energi.
3. Sisi shift mékanisme stacking.
4. Sistim panyalindungan anti rollover.
  • Kabéh suku cadang tina pamawa straddle wadah batubara multifungsi sadia.

Gambar Produk

 

  • Spreaders ngaropéa pikeun nyugemakeun Rupa-rupa Kaayaan Gawé

KASUS REKOMENDASI