RP605 mesin paver jalan pikeun diobral

Mesin paver jalan RP605 mangrupikeun alat konstruksi anu dianggo pikeun trotoar tina sababaraha klasifikasi.

model: RP605
Total beurat: 16.5t
Lebar paving maksimum: 6m
Diménsi (L × W × H): 6180 × 2500 × 3800mm


gambaran

Perkenalan produk

RP605 éta paving mangrupa sapotong pakakas konstruksi anu lolobana dipaké pikeun rupa-rupa trotoar. Produk ieu kalebet seueur téknologi canggih sareng kaunggulan produk asing anu sami, kalebet drive leumpang kénca sareng katuhu bebas sareng téknologi paling canggih di dunya, sapertos téknologi kontrol komputer kalayan fungsi panyalindungan anu kuat, sensor tingkat cair ultrasonik, leveling otomatis éléktronik, jeung kasalahan diri diagnosis, sahingga embodies ciri tina kaunggulan batur. Alatna ngagunakeun teleskopik tunggal rammer pulsa geter pemanasan listrik screed anu parantos ngahontal tingkat téknis anu paling luhur di pasar domestik. Unsur pendukung utama mesin diimpor, sareng aranjeunna nyumponan kualitas manufaktur sareng standar reliabilitas anu sami sareng barang impor anu sami. Mesin ieu sampurna pikeun neundeun aspal sareng bahan beton.

parameter utama

barang

unit

parameter

total beurat

t

16.5

dimensi 

mm

6180 × 2500 × 3800

Dasar paving lébar

m

2.25 ~ 4.5

Lebar paving maksimum

m

6

Ketebalan Paving Maksimum

mm

350

Produktivitas téoritis 

t / h

600

Kapasitas Hopper

t

12

Kakuatan mesin

kW

21

Métode pemanasan screed

-

pemanasan listrik

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

(1) Jalur leumpang ngabogaan aréa grounding badag sarta gaya nyetir kuat; sistem leumpang ngagunakeun-reliabilitas tinggi diimpor brand komponén hidrolik. Sapatu lagu 300mm pamisah, anu ngamungkinkeun pikeun gampang disassembly sareng ngirangan biaya perawatan.

(2) Sistem nyoco sareng ngadistribusikaeun anu misah di kénca sareng ka katuhu kuat sareng cekap. Gampang ngagunakeun hiji-tombol hidrolik ngadistribusikaeun alat ngangkat kalawan adjustment speed sabanding;

(3) Pikeun ningkatkeun stabilitas konstruksi sareng kualitas ngabentuk permukaan jalan, screed teleskopik hidrolik E450 ngagunakeun struktur opat dukungan sareng mékanisme compaction geter tunggal; eta oge ngagunakeun téhnologi pemanasan konversi frékuénsi palinter pikeun pemanasan leuwih éféktif.

* Sadayana suku cadang relevan pikeun RP605 paver sadia.

Gambar Produk

 

KASUS REKOMENDASI