JMC Shunda 4D25 treuk lampu leutik pikeun diobral

The JMC Shunda (4D25) treuk lampu leutik pikeun diobral boga wheelbase pondok, radius péngkolan leutik sarta konsumsi bahan bakar low, nu cocog pisan pikeun transportasi distribusi urban.

model: Shunda (4D25)
Bentuk gear: 5MT
Base kabayang: 2800mm
engine: JX4D25A6H


gambaran

Perkenalan produk

JMC Shunda (4D25) treuk lampu leutik pikeun dijual ngabogaan wheelbase pondok sarta radius péngkolan leutik, nu ngajadikeun eta leuwih fleksibel; kompartemen kargo badag, pigura kuat tur mesin tinggi-horsepower ngajadikeun mobil ieu leuwih beban-bearing; konsumsi bahan bakar low, reliabiliti tinggi, Hal ieu ngajadikeun biaya siklus hirup mobil handap. Dina widang distribusi urban, Shunda (4D25) treuk lampu leutik mangrupakeun pilihan pohara alus.

parameter utama

model

4.5T-baris tunggal

4.5T-baris satengah

4.5T-baris ganda

Wheelbase

(Mm)

2800

2800

2800

Metoda marake

marake hawa / marake hidrolik

marake hawa / marake hidrolik

marake hidrolik

mesin

JX4D25A6H

JX4D25A6H

JX4D25A6H

pangiriman

5MT

5MT

5MT

Jumlah pangeusi

2

2

5

Daya mesin (kW/rpm)

105 / 3200

105 / 3200

105 / 3200

Torsi (Nm/rpm)

350/1500 ~ 2800

350/1500 ~ 2800

350/1500 ~ 2800

Kotak kargo runtuyan rubak jero (kolom) (mm)

1850

1850

1850

Runtuyan rubak jero wadah (wadah) (mm)

1800 / 1890

1800 / 1890

1800 / 1890

Kotak kargo runtuyan rubak jero (panyimpenan grid) (mm)

1800 / 1890 / 1940

1800 / 1890 / 1940

1800 / 1890 / 1940

Putus (L)

2.478

2.478

2.478

Volume tangki bahan bakar (L)

64

64

64

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

1. Wheelbase pondok tur ukuranana leutik leuwih fleksibel
Dina hal kalenturan, wheelbase pickup Shunda ngan 2800mm, sarta radius péngkolan ngan 5.5 méter. Kalenturanna dasarna sami sareng sedan kelas A. Dina hal jangkungna awak, jangkungna mobil pager single-baris ngan 2040mm. Pikeun basement kalayan wates jangkungna 2.1-2.2m, mobil ieu ogé tiasa lebet sareng kaluar kalayan bébas, sareng pangirimanna merenah. Sajaba ti éta, jangkungna ranjang kargo mobil ieu ngan 0.89 méter, nu kirang ti 1 méter, nu ngajadikeun loading na unloading barang leuwih hemat kuli. Dina waktos anu sami, dina premis henteu super luhur, anjeun ogé tiasa narik sababaraha barang deui.

2. Kotak kargo ukuran ageung kalayan kapasitas bantalan anu kuat
Panjang kotak kargo mobil ieu bisa ngahontal 3.7 méter, nu badag teuing naha dibandingkeun jeung mini treuk atawa treuk leutik kalawan jarak coaxial. Pikeun bisa mawa kotak kargo badag misalna, pigura pickup Shunda ogé geus strengthened. Mobil ieu ngagunakeun balok longitudinal lempeng kalayan bagian variabel, balok struktur riveted liwat-tipe, sareng baja kakuatan tinggi Baosteel, anu ngagaduhan kapasitas bantalan sareng kaamanan anu saé.

  • Kabéh suku cadang tina JMC Shunda (4D25) treuk lampu leutik sadia.

Gambar Produk