37 ton wadahna samping lifter 20ft 40ft MQH37A

MQH37A samping lifter tiasa ngalengkepan rupa fungsi operasi kayaning wadahna timer loading na unloading, mindahkeun wahana-to-kandaraan, jsb, sarta bisa minuhan sarat hoisting tina peti dina posisi béda.

beurat: 52000kg
Kapasitas angkat maksimal: 37000kg
Mesin Mesin: V2403-M-DI-E3B-CSL-1
Daya Rem Kuda: 36.5 / 2600kW / rpm


gambaran

Perkenalan produk

MQH37A 37 ton wadahna sisi lifter ngabogaan sajumlah téknologi inti canggih tur sajumlah patén nasional. Hiji mesin tiasa ngalengkepan rupa-rupa fungsi sapertos wadahna ngamuat sareng ngabongkar, mindahkeun kendaraan-ka-kandaraan, jsb.

Cai mibanda kapasitas ngangkat badag, rentang operasi panjang, rentang aplikasi lega tur versatility alus. Sareng kalayan ciri-ciri kamampuan ngadukung sareng ngabongkar muatan anu kuat, éta tiasa nyumponan kabutuhan wadah peti dina posisi anu béda, sareng seueur dianggo dina logistik wadahna, stasiun transfer angkutan port, stasiun penanganan wadah kareta, gudang, dukungan logistik militér, departemén adat. jeung puseur distribusi wadahna séjén. , fléksibel, épisién sareng merenah" parantos langkung dikenal sareng dikenal.

parameter utama

barang

unit

parameter

Max kapasitas ngangkat

kg

37000

Max rentang gawé

mm

4000

Gemblengna jangkungna

mm

2490

Leuwih rubak

mm

2500

Leuwih panjang

mm

1020

Mesin Modél

-

V2403-M-DI-E3B-CSL-1

Total kapindahan

L

2.434

Max torsi / speed

N•m/rpm

158.6N•m/1600

Massa kotor maksimum 

kg

52000

Beuratna

kg

7000

Katerangan: Produk ieu terus ningkat ku kamajuan téknologi. Beda antara parameter jeung ciri struktural didaptarkeun di luhur tunduk kana produk sabenerna.

Ciri kinerja

Kendaraan gaduh waktos kerja rata-rata anu teu aya masalah, kinerja stabil sareng dipercaya, perenah kompak sareng wajar, geulis sareng modis, gampang dianggo sareng gampang dijaga.

1. Téknologi dipaténkeun tina sisi timer loading na unloading wahana angkutan tina wadahna skid-steering
Ngaliwatan ngageser tina cranes hareup jeung pungkur, loading na unloading tina 20ft atanapi 40ft peti atawa peti sarupa bisa direalisasikeun. Mibanda rupa-rupa aplikasi tur versatility alus, nu greatly expands pamakéan pakakas.

2. téhnologi dipaténkeun tina pompa ganda na cabang ganda
Sakabeh wahana ieu Powered by hiji mesin bebas kalawan speed adjustable, sarta kaluaran minyak hidrolik ku pompa ganda
Saatos ngaliwat grup klep confluence, éta diangkut ka grup klep multi-jalan tina bango hareup sareng pungkur anu dihubungkeun sacara séri pikeun ngajalankeun aktuator masing-masing, anu gaduh sauntuyan anu langkung lega tina adaptasi beungkeutan, anu ngajamin stabilitas sareng reliabilitas. tina prosés hoisting.

3. Téknologi patén adaptif beban éléktro-hidrolik
Pompa ganda tekanan tinggi sareng rendah dianggo, sareng minyak disayogikeun ka payun sareng pungkur dua cranes saatos aliran gabungan klep diverter, anu tiasa ngawujudkeun aliran ageung suplai minyak simultaneous ku pompa ganda dina kaayaan tekanan rendah sareng low. pompa tekanan dina kaayaan tekanan tinggi. Aliran leutik pikeun unloading tekanan tinggi ensures efisiensi sarta kualitas operasi hoisting. Téknologi ieu henteu ngan ukur tiasa mastikeun stabilitas ngalihkeun laju bango dina kaayaan tekanan tinggi sareng rendah, tapi ogé ngamangpaatkeun kakuatan kaluaran mesin, anu langkung ekonomis.

4. téhnologi dipaténkeun tina ranté aisan alat konci pikeun loading wadahna na unloading + téhnologi dipaténkeun tina gudang otomatis
* The mékanisme konci pulas ranté pikeun loading na unloading wadahna, konci pulas ieu otomatis diputer na dikonci dina potongan sudut wadahna salila operasi packing, sarta moal layu atawa gugur, mastikeun kasalametan operasi.
* Salila angkutan, konci pulas masih bisa otomatis dikonci ngaliwatan alat wates, nu relieves repetitiveness operator pikeun ngangkut ranté jeung ngabongkar momotanana ranté, sarta ogé greatly ngaronjatkeun kaamanan salila nyetir.
* Saatos operasi, ku ngaoptimalkeun lintasan gerakan tina titik angkat sareng posisi mundur ranté, panyimpen otomatis tina ranté gantung nalika prosés pamulihan booming direalisasikeun, anu ningkatkeun pisan kanyamanan operasi sareng kasalametan. sakabeh kandaraan.

5. Téknologi optimasi sistem kontrol
Sakabeh kandaraan ieu alesan loyog jeung kombinasi kontrol nirkabel jauh controller jauh jeung canggih beban-sensing elektro-hidrolik sabanding multi-jalan klep kalawan pre-klep santunan tekanan. Operasi kadali jauh téh aman, nyaman jeung merenah. Panel kadali jauh sareng cecekelan anu berorientasi manusa sareng saluyu sareng tren gerakan mesin; kontrol proporsional nyadar pangaturan speed stepless, ensures operasi lemes tina sakabeh mesin, sarta bisa persis ngadalikeun gerakan halus.

Gambar Produk

 

KASUS REKOMENDASI