Prinsip kerja tina mesin daur ulang tiis jalan

Sacara umum, karuksakan roadbed bakal lumangsung dina jalan kalayan macet jangka panjang. Pikeun ngaleungitkeun karuksakan ieu, sakabéh trotoar merlukeun pangropéa struktural. Jalan aspal mesin daur ulang tiis tiasa nganggo deui sadaya bahan anu ditumbuk. Metoda perlakuan leuwih praktis nyaeta ngagunakeun aspal foamed pikeun konstruksi daur ulang tiis, nu geus jadi narabas jeung solusi éféktif nu pamustunganana bisa ngahontal panyalindungan lingkungan jeung épék ékonomi. Janten, naon prinsip kerja tina mesin daur ulang tiis jalan?

Komposisi sareng prinsip kerja tina mesin daur ulang tiis jalan

komposisi: Mesin daur ulang tiis aspal mangrupikeun salah sahiji alat utama dina pangwangunan aspal aspal daur ulang tiis.

Gawe bareng prinsip: Nalika alat daur ulang tiis trotoar maju, rotor muter ka luhur pikeun ngagiling bahan baku trotoar. Dina waktu nu sarua, caina geus dikirimkeun via hoses ti treuk cai disambungkeun ka aspal regenerator tiis tur disemprot dina bin campur kode tina regenerator tiis trotoar. Rotor grinding tuntas mixes cai jeung bahan grinding. Stabiliser cair, sapertos bitumen panas (regenerator tiis gaduh unit busa bitumen busa sorangan, anu tiasa panas bitumen panas antara 160-180 darajat Celsius sareng nyampur sareng cai sakedik pikeun pengobatan busa), tiasa dirarancang khusus. nozzle disemprot kana chamber Pergaulan; nu penstabil bubuk kayaning semén kudu sprinkled dina beungeut jalan di hareup beungeut jalan tiis mesin daur ulang nurutkeun dosage dirancang. Daur ulang tiis trotoar nyampur penstabil bubuk sareng bahan daur ulang sareng cai dina hiji shot. Lamun gradasi aslina tina lapisan daur ulang goréng, agrégat leungit bisa sprinkled dina trotoar saméméh regenerasi, bari dina waktos anu sareng ngaronjatkeun gradasi tina bahan trotoar aslina ku Pergaulan eta jeung bahan heubeul.

Ayeuna, prosés urbanisasi jalan ngagancangkeun, sareng sababaraha propinsi sareng kota di Cina parantos ngamimitian ngawangun sareng ngajaga permukaan jalan dina skala anu ageung. Pangropéa trotoar aspal parantos diperhatoskeun ku departemén konstruksi jalan raya sareng perusahaan konstruksi. Kusabab metodeu konstruksi mesin daur ulang tiis pikeun trotoar parantos dikenal di sakumna dunya, paménta pikeun mesin daur ulang tiis ogé ningkat. Upami anjeun peryogi ieu, anjeun tiasa ngahubungi kami, perusahaan kami mesin pangropéa jalan jeung suku cadang patali gaduh kualitas hébat sarta kaunggulan harga.

XLZ2303K jalan daur ulang tiis

Posts sarupa

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *