Kunaon anjeun peryogi?
MESIN BANGUNAN JEUNG KENDARAAN KHUSUS
hooklift

Kandaraan Husus

Kandaraan Gawé Aerial Jeung Truk Dipasang Crane

Treuk runtah
Treuk Campur
Tukang ngarusak…

Mesin Pelabuhan

Rig Pangeboran Pitunjuk Horisontal

téhnologi cocog hidrolik unik. Téknologi diversion gabungan multi-pompa pikeun ngaminimalkeun panas sistem sareng konsumsi bahan bakar;

Mesin Konstruksi & Kandaraan Khusus

produk disarankeun

XCMG roda 5 ton loader
Kabayang loader ZL50GN

Wheel loader gaduh kaunggulan anu luar biasa dina konstruksi rékayasa sareng widang anu sanés.

XCMG 21 ton treuk bango
Treuk Crane XCT25L5

XCT25L5 loba dipaké dina lingkungan operasi kompléks kayaning situs konstruksi jeung tambang.

XCMG 21 ton 215c Mapay excavator
Kapal panggali

XE215DA ngadopsi sistem kontrol bebas sub-pompa panganyarna.

XCMG 40-ton treuk pertambangan
Truk Diartikulasikan
Mesin impor asli, kotak gear sareng as.
 
zpmc bango wadahna hareup
40ft Ngahontal Stacker

Tipe beurat Wadahna ngahontal stacker

XCMG 16-ton gilinding jalan
3Y223J Jalan Roller

Articulated tilu-drum roller statik

Testimonials

Harita customer

CCMIE mantuan Anjeun sukses.

CCMIE mangrupikeun perusahaan anu tiasa dipercaya. Hatur nuhun pikeun usaha anjeun dina nyadiakeun kami kalawan jumlah badag mesin konstruksi kualitas luhur!
Antonio
Insinyur CCMIE pisan berpengetahuan sareng parantos ngabantosan kami pikeun ngarengsekeun seueur masalah anu aya hubunganana sareng peralatan.
Bernard
CCMIE teu ukur nyadiakeun kami kalawan kualitas luhur, alat-alat béaya rendah, tapi ogé nyadiakeun kami kalayan jaminan jasa sanggeus-jualan lengkep.
Tuvshinbat
Taun-taun kolaborasi parantos nguatkeun kapercayaan kami, sareng kami bakal teras-terasan kéngingkeun alat-alat ti anjeun ka hareup.
Martin
Mesin Jalan

Kami mangrupikeun eksportir mesin konstruksi No 1 di Cina kalayan reputasi langkung ti 10 taun. Mesin konstruksi pangsaéna sareng kendaraan khusus di Cina disayogikeun ku kami.